vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Kriminaldrama, Miniserie

Gangs of London

2020 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 9

Mån 25 jan 23:55 - 01:05TV4
Sean ställs inför ett tufft beslut. Ska han fly från staden för gott eller stanna och utmana sin mäktiga fiende? Luan riskerar allt i ett försök att oskadliggöra Mosi, Floriana nappar på en ny möjlighet och Elliot drabbas av ett oväntat bakslag.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A1

  Londons kriminella värld chockas när gangsterbossen Finn Wallace plötsligt hittas död. Finns efterträdare Ed försöker att lugna ner situationen men hans strategi undermineras av Finns son Sean som genast drar i motsatt riktning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A2

  Spänningarna fortsätter växa efter Finns begravning. När ryktet sprider sig att albanerna kan ligga bakom kidnappningen av Finns chaufför blir det upp till hantlangaren Elliot att hitta honom, ett givet tillfälle att visa vad han går för.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A3

  Verksamhetsförbud råder i den kriminella världen, men alla följer inte order och våldsamheter utbryter när heroinsmugglaren Asif Afridi utsätts för en räd. Elliot stärker sin kontakt med Dumanifamiljen och Sean rasar över en ny upptäckt om Finns död.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A4

  Lale ställs inför ett omöjligt beslut. Kommer hon välja sitt hemland eller sin familj? Ed är bekymrad över Seans slutenhet och Elliot får i uppdrag att undersöka hans förehavanden. Luan reser till Nigeria för att sluta ett viktigt avtal.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A5

  Ed fattar misstankar mot Elliot och bestämmer sig för att sätta hans lojalitet på prov. Sean drar ihop en middag i ett försök att försonas med Ed. Frestelser och faror lurar runt varje hörn när illvilliga personer tar sikte på Alexander.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A6

  Darren har dragit sig undan till en avlägsen bondgård och brottas med kaoset han har skapat. Kinney får veta att en grupp vältränade legosoldater är ute efter hans son och inleder ett desperat försök att varna honom innan det är för sent.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A7

  Sean måste gömma sig samtidigt som han konfronteras med obekväma sanningar om sin familj - och sig själv. Hur långt är han villig att gå i jakten på Finns mördare? En mörk frestelse uppstår när Sean och Elliot söker igenom en av legosoldaternas hem.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A8

  Allt håller på att falla samman. Marian är försvunnen och Wallace-klanen har blivit bestulen på stora summor pengar. På annat håll iscensätter Mosi en blodig hämnd mot Luan samtidigt som Elliot och Vicky förbereder sitt nästa stora drag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A9

  Sean ställs inför ett tufft beslut. Ska han fly från staden för gott eller stanna och utmana sin mäktiga fiende? Luan riskerar allt i ett försök att oskadliggöra Mosi, Floriana nappar på en ny möjlighet och Elliot drabbas av ett oväntat bakslag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A10

  Spelplanen har ritats om, blod har flutit och nya allianser har bildats. Elliot pressas att ta ett beslut som kommer att avgöra hela hans framtid och Sean upptäcker en förrädare som har verkat framför hans ögon hela tiden.

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson