vidare till tv.nu

Reality

Jersey Shore: Family Vacation

2021 • USA • Säsong 4, Avsnitt 14

Mån 12 apr 22:45 - 23:25MTV
Tio månader efter att bröllopstalet närapå förstörde familjen får Angelina göra om bröllopet, medan Mike försöker behålla sin hemlighet till efter festligheterna.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - The Mediation
  Reality, S4:A1

  Två dagar efter Angelinas bröllop är tjejerna osams på grund av talet som hördes över hela världen och Mike The Situation blir The Mediation i hopp om att få familjen att bli sams igen.

  Viafree
 • Avsnitt 2 - Taken Pauly
  Reality, S4:A2

  Under pandemin fortsätter tjejerna att hålla avstånd men det är inte på grund av covid-19, och rumskompisarna blir överraskade när de får reda på att Pauly inte är ensam i karantän.

  Viafree
 • Avsnitt 3 - The Double Book
  Reality, S4:A3

  Desperata tider kräver desperata åtgärder, och gänget är redo för familjesemester. RSVP har en listig plan för att samla tjejerna igen, men Deena har en egen överraskning som kan ställa till det.

  Viafree
 • Avsnitt 4 - Single Ronnie
  Reality, S4:A4

  Nedräkningen till Angelinas ankomst startar, och nu måste de komma på hur de ska berätta för Deena. Samtidigt försöker de leka Amor genom att ordna en dejtingshow för Singel-Ronnie.

  Viafree
 • Avsnitt 5 - Trouble Shot At Love
  Reality, S4:A5

  Under ledning av dejtingshowexperterna DJ Pauly D och Vinny Guadagnino ska sex tjejer tävla om den ultimata ungkarlen Ronnie Magro i den nya dejtingshowen 'A Trouble Shot at Love'.

  Viafree
 • Avsnitt 6 - Jurassic Angelina
  Reality, S4:A6

  Dubbelbokningen är ett faktum när Angelina landar i lake Las Vegas. Men hennes ankomst gör att Deena blir nervös, Vinny får ducka för slag och The Situation blir överväldigad.

  Viafree
 • Avsnitt 7 - The Text
  Reality, S4:A7

  The Situation glömmer planen vid middagen och glömmer sen att han är med i ett tv-program. Och ett sms hemifrån stör gänget och hotar att förstöra hela semestern.

  Viafree
 • Avsnitt 8 - Attack of the Killer Raccoons
  Reality, S4:A8

  Pauly skyndar sig att få med Deena och Angelina på en familjemiddag innan Nikki kommer. Men en skock tvättbjörnar sätter nästan p för hans plan. Hemma i Jersey grämer sig Jenni över att hon inte är med.

  Viafree
 • Avsnitt 9 - Somebody's Wifey's In Town
  Reality, S4:A9

  Pauly tar med Nikki på familjemiddag och grabbarna håller andan när Deena och Angelina träffas för första gången på tio månader. Men Vinnys klumpiga kommentar om ett bröllopstal kan komma att sabba allt.

  Viafree
 • Avsnitt 10 - The Return of JWOWW
  Reality, S4:A10

  Angelina och Deena har grävt ner stridsyxan och familjesemestern kan börja på riktigt. Men när Jenni kommer så förändras allt.

  Viafree
 • Avsnitt 11 - The Note 2.0
  Reality, S4:A11

  JWoww och Angelina ser till att familjemiddagen verkligen blir stel. Killarna blir desperata, och Ronnie kallar in Dr Drew som kanske kan hjälpa familjen enas igen.

  Viafree
 • Avsnitt 12 - Calling Dr. Drew
  Reality, S4:A12

  Dr. Drew medlar i konflikten mellan Angelina och Jenni. Deena får reda på att hennes privata konversation med Mike inte var så privat trots allt. Mike och Lauren får de bästa nyheterna i sitt liv.

  Viafree
 • Avsnitt 13 - Jersey Shore: Family Vacation S04E13
  Reality, S4:A13

  Angelinas omförsök på sitt bröllop planeras, det blir farbror Nino som viger dem och Vinny håller tal.

  Viafree
 • Avsnitt 14 - Jersey Shore Family Vacation #414
  Reality, S4:A14

  Tio månader efter att bröllopstalet närapå förstörde familjen får Angelina göra om bröllopet, medan Mike försöker behålla sin hemlighet till efter festligheterna.

  Viafree

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer