vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi

2 Dope Queens

5.6 IMDb2018

Jessica Williams och Phoebe Robinson, värdar för den populära komedipodden 2 Dope Queens, bjuder på dråpliga iakttagelser och skrattretande raljerande på HBO för första gången i en serie med fyra entimmesavsnitt.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Fashion
  Komedi, S2:A1

  Phoebe och Jessica pratar om modeögonblick med Lupita Nyong'o och utmanar henne i en flätningstävling.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Nostalgia
  Komedi, S2:A2

  The Queens blir nostalgiska över sina old-school-favoriter, och Phoebe testar hur kompatibla Jessica och skådespelaren Daniel Radcliffe skulle vara som kompisar.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Music
  Komedi, S2:A3

  Jessica och Phoebe får sällskap på scenen av Janet Mock, som pratar om sin favoritmusik. Hiphop-artisten Lizzo lär the Queens att spela flöjt.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Regal AF
  Komedi, S2:A4

  Iklädda kungliga klänningar, delar Phoebe och Jessica med sig av den senaste lyxen de har unnat sig och får sällskap på scenen av Keegan-Michael Key för en imitationslek.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer