vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama

Ängelby

6.1 IMDb2015 • Sverige

Tvåbarnsmamman Vera blir lämnad av sin man och förlorar jobbet i ett enda slag. Hon får ett jobberbjudande på annan ort, packar in barnen och det nödvändigaste i bilen för en nystart.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  Tvåbarnsmamman Vera blir lämnad av sin man och förlorar jobbet i ett enda slag. Hon får ett jobberbjudande på annan ort, packar in barnen och det nödvändigaste i bilen för en nystart. Precis innan hon är framme kör hon på en pojke.

  SF Anytime
 • Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Vera har påbörjat sitt nya liv i Ängelby. Men vad är det för ett ställe hon har kommit till? Pojken som hon körde på och som sedan hittades begravd på en åker visade sig ha dött innan Vera körde på honom. Vem har dödat honom och varför?

  SF Anytime
 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Torsten erbjuder Vera att öppna eget på Huzells övervåning, ett spa eller galleri. Men Vera trillar av en händelse över ett annat jobb. Jespers mamma Martha går till polisen. Vet hon något om Jespers död som hon inte har berättat?

  SF Anytime
 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Torsten är fortfarande försvunnen och svarar inte i telefon. Vera beger sig till jaktstugan för att se om han är där. Obduktionsprotokollet visar att Jesper hade krossade knogar och träflisor i dem. Vem slogs han med innan han dog?

  SF Anytime
 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Amos och Viveka gör en upptäckt i Torstens jaktstuga. Har verkligen Vera kommit till Ängelby av en slump, eller är det någon som velat ha dit henne? Therese och Calle fortsätter sina egna spaningar efter Jespers mördare.

  SF Anytime
 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Kan det stämma att Vera och Jesper är kusiner? Vera möter sina föräldrar för att ta reda på hur allt hänger ihop. Therese får Jespers cd-skivor översatta till svenska, kan det vara till hjälp i jakten på hans mördare? Nya fynd görs på Hangöfältet.

  SF Anytime
 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Vera och John stöter ihop av en händelse och John säger att det är stenens fel att Jesper är död. Vera, Markus och Jakob beger sig till deras öde barndomshem för att leta ledtrådar till deras fars forskningar kring stenen.

  SF Anytime
 • Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Vera närmar sig sanningen om sina biologiska föräldrar. Utgrävningar av Hangöfältet visar att det begravts människor där sedan flera hundra år tillbaka. Men även fynd från 1980-talet görs. Therese gör en upptäckt om den mystiska pojken.

  SF Anytime
 • Avsnitt 9
  Drama, S1:A9

  Vera berättar för Markus och Jakob att de är hennes syskon. Är det Vera som alla i byn har väntat på? Vera som nyss var på väg till Bryssel och familjen ställer in resan. Det kan ju vara så att hon har en uppgift här innan hon åker.

  SF Anytime
 • Avsnitt 10
  Drama, S1:A10

  Vera sörjer efter ett fruktansvärt besked, men får ett överraskande besök. En frustrerad Amos konfronterar Atlas och ifrågasätter hans planer. Rudi är på flykt och anförtror sig till Britt-Louise. Therese och Calles relation kompliceras.

  Netflix
  SF Anytime
 • Avsnitt 11 - Ängelby S01E11
  Drama, S1:A11

  Britt-Louise går till polisen med ny information och Jespers mördare arresteras. Viveka vill ändå jobba vidare med fallet medan Amos blir allt mer tyngd av sina hemligheter. Rune och Åke sätter press på Eva, som har egna planer.

  SF Anytime
 • Avsnitt 12 - Ängelby S01E12
  Drama, S1:A12

  Motsättningar avslöjas när Ängelby förbereder sig för den stora dagen. Det är dags att välja sida. Rudi tvekar inför sitt uppdrag och en besviken Britt-Louise ber om en tjänst. Jakob och Markus är oense om vad som skall ske.

  SF Anytime