vidare till tv.nu

Reality

Bamazon

2012

Tim Evans leder en grupp in i Amazonas djungel på jakt efter guld.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  En grupp arbetslösa byggarbetare från Alabama beger sig ut på ett farligt uppdrag till Amazonas djungel i jakt på guld. Operationen spårar nästan ur och teamet drivs till bristningsgränsen.

 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Darryl och John kämpar för att undvika rovdjur när de ska hämta grävmaskinen i Amazonas djungel. Resten av männen får första smakprovet av guldfeber och en av dem blir allvarligt sjuk.

 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  När uppdraget står stilla leder chefen Tim Evans grabbarna uppför den farliga Cuyuni-floden i ett sista desperat försök att rädda deras 24 ton tunga grävmaskin och därmed även deras pengar.

 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Glädjen över den efterlängtade ankomsten av grävmaskinen blir kortlivad då ett jättelikt träd faller och nästan tar livet av flera män. Flera tappar humöret och det bli kaos i lägret.

 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Det är äntligen dags att bryta ny mark i guldgruvan, men Bama Boys får nya problem när en av deltagarna sparkas ut.

 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Killarna har äntligen kommit igång. Men när Darryl Haynes ledarskap utmanas av Chris Gambles nya strategier blossar ilskan upp och hela operationen är hotad.

 • Avsnitt 7
  Reality, S1:A7

  I en kapplöpning mot moder natur måste teamet samla tillräckligt med vatten för att hitta guld och ta sig ut ur djungeln. Det är upp till maskinskötaren John Wilson att rädda situationen med sina schaktningskunskaper.

 • Avsnitt 8
  Reality, S1:A8

  Efter sex veckors farligt, slitsamt arbete i den omedgörliga Amazonasdjungeln är domedagen här för Bamas.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer