vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Spänning

Blå ögon

6.8IMDb2014 • Sverige

Mitt under en brinnande valrörelse försvinner justitieministerns stabschef spårlöst. Elin Hammar hamnar omedvetet mitt in i en omfattande mordkonspiration.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Festen kan börja
  Drama, Spänning, S1:A1

  Mitt under brinnande valrörelse försvinner justitieministerns stabschef spårlöst. Hennes ersättare Elin Hammar kastas omedelbart in i ett nät av lögner och konspirationer när hon försöker ta reda på vad som har hänt.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - Tusen nålstick
  Drama, Spänning, S1:A2

  Mordet på Annika Nilsson har skakat om valrörelsen. Trygghetspartiet utnyttjar hennes död för att vinna sympatier, något som kränker den sörjande dottern Sofia. Elin gräver djupare i Sarahs försvinnande. Hon anar att något är väldigt fel.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - ...jord skall du åter varda
  Drama, Spänning, S1:A3

  Sprickorna inom regeringen växer när man försöker hantera terrorhotet från Veritas. Sprickor som kanske kan förklara vad som har hänt med Sarah. Ju mer Elin gräver desto mer pekar spåren tillbaka mot Rosenbad.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Flyttfåglar
  Drama, Spänning, S1:A4

  Det råder febril aktivitet inför valrörelsens första partiledardebatt och Elin har knappt tid att tänka på Sarahs försvinnande. Men hon får ett samtal som förändrar allt. I Uddevalla upptas allt mer av Sofias tid av de främlingsfientliga nätforumen.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Hälsa hem
  Drama, Spänning, S1:A5

  Det börjar gå upp för Simon att flytten till Stockholm inte blev den nystart som hans syster hade lovat. På Rosenbad är Elin skakad av insikten att hennes vän Max antagligen är inblandad i Sarahs försvinnande.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - Mina föräldrars lögner
  Drama, Spänning, S1:A6

  Mordet på vårdchefen Pia Grandin Kimayo vänder upp och ner på valrörelsen. Nu står det klart att Sverige har en nazistisk terrorcell. Trygghetspartiet fortsätter ändå sin valturné som om ingenting hade hänt.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 7 - Jordskalvet
  Drama, Spänning, S1:A7

  Med bara dagar kvar till valet är alla på helspänn. Elin kämpar med att få rätsida på varför Gunnar ljugit för henne och på egen hand röjt undan bevis för Sarahs försvinnande. Hos Trygghetspartiet vill man lägga locket på om Olles samröre med Sofia.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 8 - Svallvågen
  Drama, Spänning, S1:A8

  Mitt i Gunnars presskonferens kommer beskedet i form av en nyhetsflash som får alla de samlade journalisternas mobiler att pipa samtidigt - Veritas har utfört ett attentat. Men vad är målet? Vad är planen?

  Comhem Play+
 • Avsnitt 9 - Kölvattnet
  Drama, Spänning, S1:A9

  Instängd i Veritas gömställe med en svårt skadad Mattias börjar det gå upp för Sofia att både hennes bror och hennes son är försvunna. Och att resten av cellen vet mer än de berättar för henne. Samtidigt får Elin hjälp från ett oväntat håll.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 10 - En söndag i september
  Drama, Spänning, S1:A10

  Efter attentatet mot börsen och mordet inne på Rosenbad är det ett sargat Sverige som går till valurnorna. Både hos Trygghetspartiet och Samlingspartiet oroar man sig för valutgången.

  Comhem Play+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer