vidare till tv.nu
Body Cam Cops

Body Cam Cops

2018, Action, Kriminalare

From armed raids and manhunts to public order offences, body cameras provide a unique window into how police units across the world deal with crimes of every description.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1 - Episode 1
  Action, Kriminalare

  I Grand Rapids i USA jagar polisen en farlig och desperat rymling som har attackerat en polis. I Storbritannien blir polisen attackerad av en man med ett samurajsvärd och i Brasilien jagar polisen en två rånare som gömmer sig i djungeln.

 • 01:00Avsnitt 2 - Episode 2
  Action, Kriminalare

  I Sao Paulo utför polisen en riskfylld räd mot en kidnappningsliga. I Savannah används polisen egna kameror emot dem själva när de har gripit en oskyldig man. I Sydafrika jagar en motorcykelpolis ett kriminellt gäng.

 • 01:00Avsnitt 3 - Episode 3
  Action, Kriminalare

  En polis i South Carolina blir skjuten på nära håll och allmänheten kommer till hans undsättning. I Charlotte rycker polisen in vid en husbrand och ger sig in i lågorna för att leta efter överlevande. I New Mexico jagar polisen en man på motorcykel.

 • 01:00Avsnitt 4 - Episode 4
  Action, Kriminalare

  En sjuksköterska från Grand Rapids i USA blir oskyldigt arresterad. I Chile får vi följa med när chilenska polishelikoptrar utför räddningsarbeten i öknen. I USA utbryter skottlossning på en bensinstation.

 • 01:00Avsnitt 5 - Episode 5
  Action, Kriminalare

  I Utah försöker polisen rädda en man som voltat med sin bil och landat i en iskall flod. I Dallas är poliser med om en våldsam jakt på en efterlyst man. Jakten börjar som en biljakt och slutar till fots.

 • 01:00Avsnitt 6 - Episode 6
  Action, Kriminalare

  Säsongsavslutning. Poliser i Grand Rapids är med om en våldsam skottlossning. I Spanien upptäcker polisen en man som gömt sig från brittiska myndigheter under tretton år. I Cleveland räddar polisen en kvinna från en farlig situation.