vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Britain's Ocean Warriors
Commando: Britain's Ocean Warriors

...

Storbritannien
DokumentärMilitär
0
0

Vi följer de kvinnor och män som ingår i Storbritanniens marinkår, en av världens mest respekterade militära enhet. Hur ser vardagen ut för de soldater som bär de gröna baskrarna och vad krävs för att bli en av dem?
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Streama Britain's Ocean Warriors

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Militär

  Vi följer de två unga rekryterna Dom och Kane, som gör ett försök att bli en del av en av Storbritanniens främsta militärorganisationer. De har båda genomgått sex månaders träning, men kan de bli en av de en procenten som lyckas ta sig hela vägen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Militär

  Vi följer med en grupp soldater på ett fartyg i mexikanska golfen, när de förbereder sig för att ta sig upp på en båt som misstänks frakta droger. Nya rekryterna Tommy och Liam berättar om hur jobbet bidrar till Storbritanniens kamp mot droghandeln.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Militär

  Många ändringar har skett inom marinkåren de senaste 350 åren - till exempel det faktum att kvinnor får bära den gröna baskern. Vi träffar Donna, som drömmer om en framtid i kåren och genomgår den tuffa träningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Militär

  Eliten av kåren består av marinsoldater som är specialister på arktisk krigsföring i de snöiga bergen. Rekryten Ollie har drömt om jobbet sedan han anslöt sig till marinkåren för fem år sedan, men för att ta sig dit väntar nio månaders hård träning.

  TV4 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy