vidare till tv.nu
Brorsor 4ever
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Brorsor 4ever

8.2 IMDbKomedi • Sverige

Kenny och Josef flyttar in i en ny lägenhet tillsammans. Där övar de karate, stör sina grannar och jobbar på sin Youtube-kanal som de hoppas ska slå igenom. Men allt går inte som det är tänkt, inte ens när vännerna gör sitt bästa för att hjälpa till.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Flyttkaos
  Komedi, S1:A1

  Seriestart. Bästa vännerna Kenny och Josef flyttar ihop i sin första lägenhet. Dessvärre slarvar de bort handpenningen och måste snabbt komma på ett sätt att få tillbaka pengarna. Kompisarna bestämmer sig därför att anordna en lokal Youtube-tävling,.

  C More
 • Avsnitt 2 - Jobbkvinnan
  Komedi, S1:A2

  Kenny blir kallad på en intervju till sitt drömjobb på datorspelsföretaget Apocalypto. Josef tvivlar dock på att Kenny har det självförtroende som krävs för att få jobbet och försöker därför vägleda sin vän - vilket inte går helt problemfritt.

  C More
 • Avsnitt 3 - Barnvakten
  Komedi, S1:A3

  Kenny och Josef har tränat karate i sex år utan att stiga i graderna. När deras sensei får problem med hantverkare dyker chansen upp. Om Josef hjälper deras sensei med tapetsering samtidigt som Kenny är barnvakt till hans son utlovas ett nytt bälte.

  C More
 • Avsnitt 4 - Episod 4
  Komedi, S1:A4

  Chuck Norris är Kenny och Josefs stora förebild. När de får ett hemligt meddelande från honom om att jorden är platt tar de genast till Youtube för att sprida budskapet. Det verkar dock som att personer i deras närhet är inblandade i konspirationen.

  C More
 • Avsnitt 5 - Osämja
  Komedi, S1:A5

  Vännerna hamnar i ett stort bråk om att att bygga en dojo i Josefs rum. Kenny väljer då att flytta från sin rumskamrat och får samtidigt i uppgift att vattna grannens blommor. Den ansvaret tar Kenny på sig och passar på att dra nytta av det.

  C More
 • Avsnitt 6 - Episod 6
  Komedi, S1:A6

  Kenny och Josef har en stor karateshow framför sig och behöver därför vara utvilade och pigga. Det är dock inte så lätt när deras granne ger ifrån sig märkliga ljud. För att bli kvitt sin plågoande tar de till riskfyllda olämpligheter.

  C More
 • Avsnitt 7 - Episod 7
  Komedi, S1:A7

  Kenny och Josef har stört sina grannar sedan de flyttande in. Hyresvärden får till slut nog och hotar dem med vräkning vilket gör att de skärper sig och börjar hjälpa till i stället. Men de märker snart att en god gärning sällan förblir ostraffad.

  C More
 • Avsnitt 8 - Episod 8
  Komedi, S1:A8

  Flera inbrott och mystiska händelser sätter skräck i trapphuset. Uppdraget att reda ut vad det är som försiggår faller på Kenny och Josef som tar det hela på största allvar. De kommer fram till att den skyldige är ett spöke.

  C More