vidare till tv.nu

Äventyr, Natur

Deadly 60: Nordpolen - Sydpolen tur & retur
Deadly Pole to Pole

2013 • Storbritannien

Steve Backshall och hans team är tillbaka! Denna gång reser de från pol till pol, från glaciärer till djungel och hav - på jakt efter jordens farligaste djur.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Patagonien
  Äventyr, Natur, S3:A1

  I Patagonien simmar Steve med sjölejon, fenomenala jägare med otroligt känsliga morrhår. Deras största fiende späckhuggarna simmar hela vägen upp på stranden för att få sitt byte. Även den lilla hårbältan trivs i Patagonien, ett rovdjur som här har utvecklat en rätt överraskande diet.

 • Avsnitt 2 - Falklandsöarna
  Äventyr, Natur, S3:A2

  De har rest nästan 1600 mil för att komma hit, till en av de största av Falklandsöarnas 700 öar, som ändå bara har fyra invånare. Här finns enorma kolonier av klipphopparpingviner, tåliga och kaxiga djur, vana att kastas runt i de vilda haven mitt ute i Atlanten. De ger sig också ut på jakt efter...

 • Avsnitt 3 - Bird Island
  Äventyr, Natur, S3:A3

  På Bird Island finns varken butiker, hotell eller mobiltäckning, men ett desto rikare djurliv. Fåglar och sälar ockuperar nästan varje kvadratmeter. Steve får möta öns mest aggressiva invånare, pälssälen, som konstant slåss om de bästa kvadratmetrarna iland.

 • Avsnitt 4 - Sydgeorgien
  Äventyr, Natur, S3:A4

  Efter att teamet har rest i nästan ett år, har de nästan nått slutdestinationen. i Sydgeorgien möter de några av de mest mytiska antarktiska djuren. Kungspingvinerna uthärdar genom stormar i -50 grader.

 • Avsnitt 5 - Antarktis
  Äventyr, Natur, S3:A5

  Äntligen framme i Antarktis - och här höjer Steve och hans team ribban. Steve har bestämt sig för att simma ikapp med ett av de grymmaste rovdjuren mellan isbergen: sjöleoparden. De kan bokstavligen skaka en pingvin ur skinnet, och attackerar snabbt och hänsynslöst.

 • Avsnitt 6 - The Wolf
  Äventyr, Natur, S3:A6

  This episode is dedicated to Steve Backshall's favourite animal - the wolf. Steve travels to a wolf conservation centre to come nose-to-nose with some wolves and demonstrates how their incredible senses make them such formidable hunters. There is a look back at Steve's past encounters with wild w...

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer