vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Ekonomi, Reality

Draknästet

2015 • Sverige

Svenskar med entreprenörsdrömmar får chansen att göra sin dröm till verklighet.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Se trailer
  Avsnitt 1
  Ekonomi, Reality, S1:A1

  Niklas och Freja från Lund har konstruerat en ny sorts bärsele för barn. Mari från Rönninge har en lösning på problemet med droppande paraplyer. Nyttigt är bra, tänker de entreprenörer som skapat såväl hundkex som halal-snabbmat.

 • Se trailer
  Avsnitt 2
  Ekonomi, Reality, S1:A2

  Drakarna möter en mängd snillrika entreprenörer. Kommer de nappa på en specialkonstruerad ketchup- och senapsflaska, eller kanske Kerstin från Norrköpings hopfällbara bärplockare? Maria och Helen från Lidköping har designat en griptång för grytor.

 • Avsnitt 3
  Ekonomi, Reality, S1:A3

  Camilla från Göteborg har en lösning för att slippa gå genom mäklare. Jelena och Michael från Tyresö har uppfunnit en smutsätande matta, och andra entreprenörer presenterar en golfbagssele och en ny social plattform för modeintresserade.

 • Avsnitt 4
  Ekonomi, Reality, S1:A4

  Maria från Uppsala lösningen för den som föredrar frukt framför blommor. Staffan från Skellefteå har löst det eviga problemet med att avlopp luktar avlopp. Sebastian och Cristina från Vollsjö brinner för kaffe från Italien.

 • Avsnitt 5
  Ekonomi, Reality, S1:A5

  Eva från Katrineholm har skapat en sport-BH för kvinnor med större byst. Maria från Lidingö har tagit fram en förvaringslösning för kläder. Drakarna tar även ställning till Peder från Örebros nya smarta vagn för flytt av möbler och annat otympligt.

 • Avsnitt 6
  Ekonomi, Reality, S1:A6

  Träningsredskap från Norrköping, upplevelseböcker från Stockholm och öronproppar från Malmö. Det är några av de projekt som drakarna få möjlighet att investera i kvällens avsnitt.

 • Avsnitt 7
  Ekonomi, Reality, S1:A7

  Christer från Tungelsta presenterar en hockeytork. En vattenkanna som även är ett utedass, det är vad Åsa från Sundbyberg vill ha ekonomisk hjälp med. Man får även se regnponchos på rulle och speciella öronskydd för när det blåser.

 • Avsnitt 8
  Ekonomi, Reality, S1:A8

  Har du försäkrat din hårddisk? Inte? Då kommer Joakim från Falun till undsättning. Två entreprenörer från Halmstad och Varberg har kommit på en manick som gör att du kan fästa golfklubborna på barnvagnen.

 • Avsnitt 9
  Ekonomi, Reality, S1:A9

  Saga från Vassmolösa har skapat ett par extra mjuka gummistövlar, två killar från Helsingborg presenterar sin nya elcykel och man får även se en väldigt anpassningsbar overall.

 • Avsnitt 10
  Ekonomi, Reality, S1:A10

  Magnus och Peter från Hjärnarp har kombinerat onlinespelande med riktiga robotar. Daniel från Göteborg har en smart list som döljer kablar, och Astrid från Stockholm har skapat en extra nyttig smoothie.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer