vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

KomediUnderhållning

En clown till kaffet

Sverige

Följ med när delar av Sveriges humorelit möts utanför scenen för att umgås, diskutera, utmana varandra och lyfta upp de skinande guldklimparna i varandras karriärer. Hur ser de själva på humor och den svenska humorskatten som de alla är en del av, och representerar helt olika grenar av? Varje vecka får en av komikerna bestämma aktiviteter, men också utse en av de andra till clown till kaffet som ska göra en tolkning av en av dennes karaktärer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Komedi, Underhållning, S2:A1

  Johan Glans är Eslövssonen som blivit en av landets främsta komiker. Under hans dag får vi lära känna honom bättre, höra om hans uppväxt, hans humorinspirationer och inte minst se gamla hemfilmade sketcher som Johan gjorde hemma i pojkrummet.

 • Avsnitt 2
  Komedi, Underhållning, S2:A2

  39-årige Måns Möller har varit komiker på heltid i 15 år och har gjort både klassisk standup, sketcher och lett tv-program. Nu får vi lära känna personen Måns bättre och veta vad som drev honom huvudstupa in i humorns svåra värld.

 • Avsnitt 3
  Komedi, Underhållning, S2:A3

  Petra Mede slog igenom med dunder och brak som komiker i 35-årsåldern efter att ha haft en karriär som bland annat dansare och guide. Lär känna Petra som person och dessutom berättar hon om den jobbiga tiden då en skada förstörde hennes danskarriär.

 • Avsnitt 4
  Komedi, Underhållning, S2:A4

  På Ulla Skoogs dag tar hon med de andra till Långholmen i Stockholm. Som hängiven amatörfotograf skickar hon ut de andra på stan på en fototävling och de som kommer sist får uppdraget att vara veckans clowner till kaffet.

 • Avsnitt 5
  Komedi, Underhållning, S2:A5

  Peter Apelgren är komikern, konstnären och mångsysslaren från Göteborg med både radio- och tv-program, shower och en vinst i På spåret bakom sig. Peter tar med de andra komikerna på konstkurs. De får testa kroki med en manlig nakenmodell.

 • Avsnitt 6
  Komedi, Underhållning, S2:A6

  Eva Rydberg är teaterdirektör, skådespelerska, artist och inte minst komiker. Född i Malmö 1943 har hon spelat teater, film, tv och otaliga revyer. Hon har också en bakgrund som clown, vilket hon låter de andra prova på.

 • Avsnitt 7
  Komedi, Underhållning, S2:A7

  Den matlagningsintresserade Johan har bestämt att de andra komikerna ska få laga sin egen trerätterslunch, vilket kan låta enkelt, men inte för Petra och Måns som visar sig vara helt vilse i köket. Dessutom blir det lerduveskytte.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer