vidare till tv.nu
ANNONS
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner

ÄventyrReality

Ensam i vildmarken

Sverige

Långt från familj, vänner och samhället har åtta deltagare valt att pröva sin viljestyrka i den nordnorska vildmarken. Nu måste de skaffa mat, hitta vatten och bygga skydd mot kyla och rovdjur. De har bara sig själva. Hur länge står de ut?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Utmaningen
  Äventyr, Reality, S1:A1

  Åtta deltagare har tagit sig an en extrem utmaning - de ska klara sig på egen hand i den norska vildmarken. Med några få hjälpmedel slåss de mot kylan, hungern, vilda djur och total isolering. Den som klarar sig längst vinner.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Första dygnet
  Äventyr, Reality, S1:A2

  Ett dygn har gått sedan åtta tävlande började sitt äventyr i den norska urskogen. De lär sig snabbt att minsta snedsteg kan betyda slutet. Några av deltagarna har inte ätit sedan tävlingen startade och nu är det bråttom att skaffa mat.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Inte tappa kontrollen
  Äventyr, Reality, S1:A3

  Sju tävlande är kvar i kampen om att klara sig på egen hand i den norska vildmarken. De är framme vid sin femte dag och har knappt fått i sig någon mat alls. Nu gäller det att få fisket att fungera så att de inte tappar kontrollen.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Naturens urkraft
  Äventyr, Reality, S1:A4

  Sex tävlande ställs nu mot naturens urkraft, när hårda vindar piskar över deras läger. I takt med att vädret blir sämre blir också viljan att ge upp svårare att motstå under de långa nätterna. Vem blir nästa person att ge upp?

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Nu kommer kylan
  Äventyr, Reality, S1:A5

  Tre av deltagarna har tvingats ge upp och avbryta tävlingen. Nu rullar iskalla vindar in och kylan blir svårare att uthärda. Vem blir nästa person att lämna?

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Stormvindar hotar
  Äventyr, Reality, S1:A6

  Fyra kämpar är kvar i tävlingen och möter nu stormvindar som hotar blåsa sönder deras läger. Mental styrka blir avgörande för att stå emot viljan att ge upp.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Jakten på mat
  Äventyr, Reality, S1:A7

  Efter en månad i vildmarken har deltagarna tappat rejält i vikt. Vädret blir hårdare för varje dag och jakten på mat mer utmanande. Nu gäller det att hålla sig frisk och stark för att orka fortsätta.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - De tre starkaste återstår
  Äventyr, Reality, S1:A8

  Kylan tar ett allt stadigare grepp om den norska urskogen. Det ihållande regnet gör att vattennivåerna höjs och fisket blir allt svårare. Endast de tre starkaste återstår, men bara en kan stå som segrare, ensam i vildmarken.

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Öga mot öga
  Äventyr, Reality, S1:A9

  De två starkaste deltagarna är kvar. I en sista kraftmätning ställs de öga mot öga mot naturens råstyrka. Endast en kan stå som vinnare - ensam i vildmarken.

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer