vidare till tv.nu
Grojband
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Grojband

2013 • Animerat, Äventyr • Säsong 1, Avsnitt 11

Grojband vill ha respekt så de ställer till med ballader men Trina skvallrar. För att undvika fängelse hjälper Grojband de hårdhudade småttingarna i Play Penn. På en hunduppvisning använder Kon hårtonikum och vaknar upp i tron om att han är en hund.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Animerat, Äventyr, S1:A1

  Corey vill att Grojbands musik ska vara med i nästa film men för det måste bandet imponera under premiären på drive-in-biografen. En hemsökt förstärkare och Coreys hemska texter kombineras för att väcka zombies från det döda.

 • Avsnitt 2
  Animerat, Äventyr, S1:A2

  Corey får vattkoppor och arrangerar en fest. Borgmästaren Mellow låser in alla smittade barn i en plastbubbla tillsammans med Trina. Coreys inspiration - det animatroniska bandet - går i pension och ersätts av en dockversion av Grojband.

 • Avsnitt 3
  Animerat, Äventyr, S1:A3

  Corey tar coolheten med Indie-musik för långt och anmäler bandet till den lokala Indie 400 tävlingen - i en bil som går på musik! När han ser bilnördarna som orörda fans bokar han bandet till Trymathelon. Men Kon måste först lära sig matematik.

 • Avsnitt 4
  Animerat, Äventyr, S1:A4

  Grojband planerar deras egen musikfestival! Tack vare Trina klipper de ett mönster i gräset som utmanar rymdvarelser till att delta i tävlingen mellan banden! Grojband är ett jugband för staden Hoedown.

 • Avsnitt 5
  Animerat, Äventyr, S1:A5

  Bandet bokar ett bröllop men Laney ljuger och säger att Corey är förälskad i henne, och att de måste bevisa det för att kunna spela. Grojband ska spela på den schweiziska utställning Swiss Expo, men Coreys röst brister.

 • Avsnitt 6
  Animerat, Äventyr, S1:A6

  Grojband försöker vara ett undergroundband och spelar en konsert i kloaken. När Trina häller giftiga rester i avloppet vaknar ett monster. Grojband spelar på en ny veganrestaurang och deras musik förvandlar Trinas böngroddsprojekt.

 • Avsnitt 7
  Animerat, Äventyr, S1:A7

  Grojband tävlar mot Newmans i en läskig tävling kring lägerelden! Grojband spelar på en skönhetstävling. Dock förändras saker och ting när Trina deltar i tävlingen och det enda sättet att få sångtexter är genom att få henne att vinna.

 • Avsnitt 8 - Smash Up Terby; Queen Bee
  Animerat, Äventyr, S1:A8

  Tack vare Trina måste bandet tävla och överleva Peacevilles livsfarliga bilrace för att få spela efter racet. Corey klär alla bandmedlemmar som björnar då de tror att kostymer är den nya grejen för bandet, men på grund av Trina blir de inlåsta.

 • Avsnitt 9
  Animerat, Äventyr, S1:A9

  A boy uses his sister's diary entries as his garage band's song lyrics.

 • Avsnitt 10
  Animerat, Äventyr, S1:A10

  Corey bestämmer sig för att spela på barnkalas och väntar på den massiva gruppen med fans ska växa upp till musikköpande tonåringar! Vart fjärde år återkommer Bonkerton Comet på Peacevills himmel och då händer det konstiga saker.

 • Avsnitt 11
  Animerat, Äventyr, S1:A11

  Grojband vill ha respekt så de ställer till med ballader men Trina skvallrar. För att undvika fängelse hjälper Grojband de hårdhudade småttingarna i Play Penn. På en hunduppvisning använder Kon hårtonikum och vaknar upp i tron om att han är en hund.

 • Avsnitt 12
  Animerat, Äventyr, S1:A12

  Grojband startar en piratradiostation som slår ut en piratbesättnings favoritlåtar. Bandet måste sjunga eller gå på plankan! Bandet reser till framtiden där de upptäcker att staden har förvandlats till en cyborgs som kontrolleras av Trina.

 • Avsnitt 13
  Animerat, Äventyr, S1:A13

  Grojband reser till jordens mitt för att göra hissmusik rockigare. Hissmusikens väktare spärrar in dem tills de spelar en sång med text. Coreys nya gitarr låter honom inte sluta spela och drar honom till toppen av det nya Peaceville Dam.

 • Avsnitt 14
  Animerat, Äventyr, S1:A14

  Grojband spelar speed metal för en gymnastikklass med små, gamla damer, vilket förvandlar dem till stora muskelgummor som härjar i hela staden. Tobor, den gladaste killen i världen, är inte vad han verkar vara.

 • Avsnitt 15
  Animerat, Äventyr, S1:A15

  Årets gymnasietävling mellan banden kommer att hållas på en curlingbana. Den extrema curlingbanan. Vinnaren spelar och förloraren kan vara glad över att vara vid liv. Det är Grojband mot Newmans med Triana hejande som en galning.

 • Avsnitt 16
  Animerat, Äventyr, S1:A16

  Grojband tar den bästa uppvisningsplatsen från en grupp mimare och ett territoriekrig börjar. Det verkar som om mimarsjukdomen sprider sig. Grojband och Newmans måste skapa någon form av musikmix på CJ Fusions restaurang Fuse This.

 • Avsnitt 17
  Animerat, Äventyr, S1:A17

  Det är vetenskapsmässa och Corey vill bevisa rockens läkande egenskaper. När Kin och Kon har skrumpnat och ätits upp av Trina måste Corey få henne att gråta för att få de texter han behöver och befria tvillingarna innan de får sin normala storlek.

 • Avsnitt 18
  Animerat, Äventyr, S1:A18

  Grojband spelar pop på Peaceville Carbo-Nation-festivalen, men när borgmästaren Mellow förbjuder bubblor måste Corey komma på ett sätt att få tillbaka dem innan publiken tröttnar. Lady Rage-festivalen och den tuffa rocktjejen Candy Jams är i staden.

 • Avsnitt 19
  Animerat, Äventyr, S1:A19

  Corey tycker att Grojband ska bli politiskt aktivt och vad kan då vara bättre än att opponera mot skolans nya ordförande Trina? Corey vill kombinera rock med avslappnade toner och för det bygger hon om garaget till en lounge.

 • Avsnitt 20
  Animerat, Äventyr, S1:A20

  Corey bestämmer sig för att använda musiken för att skapa uppmärksamhet kring hundvalpen Snuffles, som hatas av den lokala krigshjälten, katten Wheelie. När Trina adopterar Wheelie börjar de planera att hämnas Corey.

 • Avsnitt 21
  Animerat, Äventyr, S1:A21

  Det är Peaceville maraton och alla svettinga människor kommer att utgöra den perfekta publiken för Grojbands senaste påhitt - duschmusik! När Grojband ska spela en konsert på Highground Park ser Corey den perfekta möjligheten att spela akustiskt.

 • Avsnitt 22
  Animerat, Äventyr, S1:A22

  Det är 50-tals kväll på Peacevilles drive-in men Grojband känner inte för att spela soul till konserten. Kins soulförstärkare fungerar inte, Trinas själ är instängd i hennes bil. Corey måste komma på något sätt att släppa den fri.

 • Avsnitt 23
  Animerat, Äventyr, S1:A23

  Corey vill ha den coolaste cowboyhatten han någonsin sett men den kan bara säljas åt någon som är en riktig countryman. Corey inser att det enda sättet är att bevisa att han är värdig hatten är genom att lämna Peaceville.

 • Avsnitt 24 - Saxsquatch; Group Hug
  Animerat, Äventyr, S1:A24

  En pojke använder sig av sin systers dagbok som texter till hans låtar.

 • Avsnitt 25
  Animerat, Äventyr, S1:A25

  Med planerna att Grojband ska spela på nyårsafton släpper Trina lös den mystiska metrognomen - en liten kille som älskar timing. Han suger bort bandets timing precis innan de ska spela och de måste fånga honom för att få tillbaka den.

 • Avsnitt 26 - Hear Us Rock
  Animerat, Äventyr, S1:A26

  Enligt den gamla Samban-profetian kommer jorden att gå under av rock just denna dag. Kan Grojband komma underfund med hur planeten kan rädda? Och vad kommer det att kosta?