vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Headhunters
Hodejegerne - Den første løgnen

...

270 min
Norge
DramaKriminalareMiniserie
0
0

Oslo, 2002. Roger har nyss ljugit sig till ett jobb på rekryteringsfirman Alfa när han möter sin stora kärlek Diana och genomför en välplanerad konstkupp. Allt ser ut att gå bra, men snart nästlar Roger in sig i en blodig komplott.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Om du gillar filmen eller boken borde du helt klart se den, och om du inte sett eller läst berättelsen innan väntar en ordentlig åktur med Roger Brown.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, Miniserie, S1:A1

  Roger Brown ljuger sig till ett jobb som headhunter och förälskar sig i konststudenten Diana som jobbar åt en norsk oljefirma i London. Samtidigt gör Roger upp en plan med dagdrivaren Ove Kjikerud om att stjäla ett konstverk.

  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, Miniserie, S1:A2

  En mystisk kvinna försöker pressa Roger att lägga till en nytt namn på rekryteringslistan, men han vägrar. Det ska dock visa sig få stora konsekvenser för flera personer i Rogers närhet. Diana börjar nysta i vad som har hänt med den stulna målningen.

  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, Miniserie, S1:A3

  Roger försöker att ta reda på vem som vill döda honom och pressar Sander som nu har tillträtt som vd. Njord Oils tidigare vd hittas död och utredaren Julie söker efter sanningen. Ove sörjer sin döda käresta.

  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, Miniserie, S1:A4

  Roger pressas från alla håll. Kelly får motvillig hjälp av sina brutala bröder medan polisen inleder ett nytt samarbete i jakten på sanningen. Diana tipsar polisen om att Ove ligger bakom konststölden och Ove ger sig ut på en personlig hämndresa.

  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, Miniserie, S1:A5

  Roger kämpar för att komma undan både Julie, Kelly och bröderna samtidigt som han försöker att rädda sin far. Brevbärarens döda kropp dyker upp i sjön och postgänget kommer allt närmare Roger. Ove får oväntat besök av Diana.

  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, Miniserie, S1:A6

  Roger flyr tillsammans med Diana samtidigt som han funderar på en plan för att slå tillbaka mot Kelly och bröderna. Julie kommer allt närmare Roger och Roger inser att han har blivit lurad av en av sina närmaste.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy