vidare till tv.nu

Konst/hantverk, Reality

Just Tattoo Of Us

Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 7

Bästa kompisarna Naomi och Terri driver vänskapen till bristningsgränsen med personliga tatueringar, jobbarkompisarna Billy och Joe försöker överglänsa varandra och exen Ollie och Maisie gaddar in den tuffa sanningen om sitt förhållande.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Deep & Meaningful
  Konst/hantverk, Reality, S2:A1

  Charlotte och Bear är tillbaka med extremare tatueringar än nånsin. Bästisarna Charlotte och Katie ångrar att de litade på varandra, och polarna Dan och Rich går för långt i sitt tjafsande.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - The Bellybutton One
  Konst/hantverk, Reality, S2:A2

  Kompisarna PJ och Harrison får varandra att börja gråta med några av de mest chockerande tatueringarna någonsin. Den kontrollerande flickvännen Imogen blir mållös av sin pojkväns design.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - Big Mistake
  Konst/hantverk, Reality, S2:A3

  Sångarna Sam Callaghan och Jude Read testar deras vänskap medan det förlovade paret Gareth och Declan sätter deras bröllop på spel. Connor och Jades relation kan vara förstörd efter en hemsk tatuering.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Golden Shower
  Konst/hantverk, Reality, S2:A4

  Blod kanske inte är tjockare än bläck för de berömda bröderna Chet och Casey. Bästa vännerna Ellis och John-Paul försöker att snacka omkull varandra med förödande konsekvenser och en gaddning kan förändra två tjejers liv för all framtid.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Ryan And Hughie Kick Off
  Konst/hantverk, Reality, S2:A5

  Nygifta Brad och Bella bestämmer galna tatueringar åt varandra. Hughie Maughan och Ryan Ruckledge från Big Brother klarar inte att lita på varann, och Sophie och Lauren, känd för slamp- och gorillagaddningar i säsong ett, kommer tillbaka.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - Nip Slip
  Konst/hantverk, Reality, S2:A6

  Australiska realitystjärnorna Imogen Anthony och Krystal Dawson kommer för att gaddas och syskonen Alicia och Troy hamnar i ett stort familjegräl. Paret Beth och George riskerar sin framtid tillsammans med sina skisser.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 7 - You're Dumped
  Konst/hantverk, Reality, S2:A7

  Bästa kompisarna Naomi och Terri driver vänskapen till bristningsgränsen med personliga tatueringar, jobbarkompisarna Billy och Joe försöker överglänsa varandra och exen Ollie och Maisie gaddar in den tuffa sanningen om sitt förhållande.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 8 - Got The Hump
  Konst/hantverk, Reality, S2:A8

  Fotbollsspelaren Jamie och partykillen Robert sätter sin vänskap - och hud - på spel, men kan de lita på varandra? Dessutom kommer Bridie och Trey få se den nakna sanningen om deras vänskap.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 9 - Sunny Side Up
  Konst/hantverk, Reality, S2:A9

  Abbie från Geordie Shore tar med mamma Zoe på gaddning, bästa kompisarna Pat och Will kollar om de är tungviktskompisar eller flugviktsnollor och Kirstie och Elise riskerar att lämna sin vänskap i bitar på golvet.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 10 - Cry Baby
  Konst/hantverk, Reality, S2:A10

  Alex och Olivia från Love Island driver varandra ända fram till bristningspunkten och Alicia och Louise från säsong ett är tillbaka för att bräcka varandra. Chelseas och Brookes fortsatta vänskap står skrivet i stjärnorna.

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer