vidare till tv.nu

Djur

Kings of Pain

USA

En titt på när djurbiologen Adam Thorn och djurhanteraren Rob Alleva blir bitna och stuckna av världens farligaste djur och insekter för att kunna skapa ett komplett och omfattande smärtindex.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Nightmare in a Box
  Djur, S1:A1

  I den bolivianska djungeln söker Adam och Caveman Rob den mytomspunna bödelsgetingen, krigargetingen och goliatspindeln.

 • Avsnitt 2 - Stinging Punishment
  Djur, S1:A2

  Adam och Caveman Rob åker till Sydafrika för att hitta den enorma barkskorpionen, den lilla uroplectesskorpionen och den ytterst giftiga drakfisken.

 • Avsnitt 3 - Fairy of Death
  Djur, S1:A3

  Adam och Caveman Rob är i Mexiko där de konfronterar två djur som toppar Schmidts smärtindex för insektsstick. Killarna höjer sedan insatserna genom att täcka händerna med skördemyror och krossar sålunda två rekord på smärtskalan.

 • Avsnitt 4 - World of Hurt
  Djur, S1:A4

  Adam och Caveman Rob åker till Afrika för att leta efter nilvaranen och spindelstekeln, men angrips istället av ett mycket dödligare djur. Det är rena turen att de kommer undan med livet i behåll, men ett allvarligt bett får dem att omvärdera resan.

 • Avsnitt 5 - Point of the Dead
  Djur, S1:A5

  En farlig undervattensjakt på en potentiellt dödlig skorpionfisk i Baja California leder till ett giftigt stick som försätter Adam i fara och innebär den största smärtan hittills, medan tåbettet innebär den hittills märkligaste smärtprofilen.

 • Avsnitt 6 - Fire Down Below
  Djur, S1:A6

  Adam och Caveman Rob reser till Bali där de sammandrabbar med en giftig sjöborre som nästan knockar Rob. De studerar även de giftiga kortvingarna, vars gift orsakar den högsta smärtnivå som hittills uppmätts och som kan ge permanenta skador.

 • Avsnitt 7 - Big Box of Pain
  Djur, S1:A7

  Killarna möter två legendariska varelser i Amazonas: pistolmyran och pirayan. Efter timmar av smärta från pistolmyran doppar Rob ner sin blodtäckta arm i en pirayatank. Det som följer är en smärtsam historia.

 • Avsnitt 8 - Execution Day
  Djur, S1:A8

  Adam och Caveman Rob avslutar säsongen i Indonesien med de två värsta betten hittills: från en jättemångfoting och en nära fem meter lång pytonorm. Kräkningar, fula sår och blodförlust får dem att allvarligt ifrågasätta uppdragets framtid.

 • Avsnitt 9 - Behind the Bites
  Djur, S1:A9

  De mest fängslande och farliga ögonblicken från Adams och Caveman Robs resa för att expandera Justin Schmidts smärtindex.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer