vidare till tv.nu
Se trailer

Drama, Medicin

Mary Kills People

7.5 IMDb2017 • Kanada

Läkaren Mary Harris erbjuder illegal dödshjälp i det fördolda. När det kör ihop sig med en idrottsstjärna hon lovat att hjälpa inleds en serie oförutsedda händelser som riskerar att förstöra allt.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - The Key to Faith
  Drama, Medicin, S3:A1

  Mary har funnit sig till rätta på ett ödsligt beläget vårdhem där hon och Des kan arbeta ostört. Samtidigt har hon svårt att acceptera Des säkerhetsrutiner, och när ett patientmöte går snett hamnar hon åter på polisens radar.

 • Avsnitt 2 - Girl Problems
  Drama, Medicin, S3:A2

  Personen som bevittnade Galis självmord ber Mary om en tjänst. Hon tar tag i saken på egen hand, vilket får fatala konsekvenser. Mary tvingas att omvärdera alla tidigare beslut hon tagit och frågan är hur hon ska lyckas dölja sin bebis-hemlighet.

 • Avsnitt 3 - No Happy Endings Here
  Drama, Medicin, S3:A3

  Mary får oroväckande nyheter om Francis och förbereder en djärv plan för att bort henne från sjukhuset. Samtidigt oroar sig Ben över sin kommande pappa-roll och vill försonas med Mary innan deras gemensamma framtid drar igång på allvar.

 • Avsnitt 4 - Switzerland Has Trees
  Drama, Medicin, S3:A4

  Mary känner stor skuld över Leahs död och vänder sig till Ben för råd. Motvilligt går hon med på att sluta ha ihjäl folk på vårdhemmet. Men när en av Marys patienter genomlider en lång och plågsam död tänker hon om.

 • Avsnitt 5 - Wolf, Meet Henhouse
  Drama, Medicin, S3:A5

  Läkaren Mary Harris erbjuder illegal dödshjälp i det fördolda. När det kör ihop sig med en idrottsstjärna hon lovat att hjälpa inleds en serie oförutsedda händelser som riskerar att förstöra allt.

 • Avsnitt 6 - A Goddamned Saint
  Drama, Medicin, S3:A6

  Ett mord sker på vårdhemmet och Mary och Ben har tjugofyra timmar på sig att bevisa för polisen att Frances är den skyldige innan Mary själv hamnar bakom lås och bom. I ren desperation vänder de sig till Frances pappa.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer