vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Of Kings and Prophets

...

USA
Drama
0
0

Ett bibliskt drama om tro, makt och svek berättat ur den krigströtte kung Sauls, den bittre profeten Samuel och den påhittige herden Davids perspektiv. Tusen år före Kristus födelse är de på kollisionskurs med sina öden.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Offerings of Blood
  Drama, S1:A1

  Kung Saul planerar ett strategiskt bröllop för sin dotter. Samuel förmedlar ett meddelande från Gud till Saul.

 • Avsnitt 2 - Let the Wicked Be Ashamed
  Drama, S1:A2

  David tar plats i Sauls hus, medan kungen förbereder sig för krig mot filistéerna.

 • Avsnitt 3 - Lest I Sleep the Sleep of Death
  Drama, S1:A3

  Saul skickar sin son Eshbaal att slåss mot kung Achish våldsamma general Goliat, men när det leder till katastrofala resultat, erbjuder Saul en penninggåva och sin dotters hand till den man som kan besegra Goliat.

 • Avsnitt 4 - Beasts of the Reeds
  Drama, S1:A4

  David gör upp en plan för att få gifta sig med Mikal istället för Merav. Misstänksamhet och avundsjuka får Eshbaal att söka upp Eliab för att återvända till Bethlehem och ta reda på mer om David.

 • Avsnitt 5 - Little Lower Than the Angels
  Drama, S1:A5

  På Davids och Mikals bröllopsdag uppstår problem. Kung Achish testar Davids lojalitet mot honom. Sanningen om Davids profetia visar sig och kung Saul agerar på bröllopsceremonin.

 • Avsnitt 6 - Honor in the Dust
  Drama, S1:A6

  Jonatan är döende i fängelsehålan medan Saul vägrar att hjälpa honom, vilket tvingar Merav och Anihoam att rädda Jonatan med Ritzpahs hjälp. Samtidigt rekryterar David israelitsoldater under filistéernas bevakning för att bygga en armé åt sig själv.

 • Avsnitt 7 - Train My Hands for War
  Drama, S1:A7

  Eliab hittar David och för med sig 600 israelitiska soldater som har hoppat av från Sauls armé. När Mikal varnar sin far om kriget med israeliterna, vägrar Saul låta henne återvända till David. En upprörd David allierar sig med Achish mot Saul.

 • Avsnitt 8 - Broken Teeth of the Ungodly
  Drama, S1:A8

  Merav tror att Sauls hus kommer att falla och att den enda som kan rädda dem från sitt öde är David. Rizpah ställer upp på Davids sida i utbyte mot hämnd mot edomiterna.

 • Avsnitt 9 - No King Is Saved
  Drama, S1:A9

  Saul ignorerar en vision om hans förstörda arv och han förenar sig med David för att bekämpa kung Achish för Israels skull. I slutänden flyr David från Gibea och överger sitt folk, sin hustru och sitt öde.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer