vidare till tv.nu

Oväntad vänskap

Reality • Sverige

Komikern Janne Westerlund vill att den 15-åriga dragspelstalangen Oskar Taipale ska lära honom att spela dragspel och att de ska göra en show tillsammans.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  Komikern Janne Westerlund har fått tips om den 15-åriga dragspelstalangen Oskar Taipale. Jannes idé är att Oskar ska lära honom att spela dragspel och Janne lära Oskar mer finska. Det blir en kamp för att övertyga 15-åringen att göra en gemensam show. Janne vet att det kommer bli en succé, men Os...

 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Svenskfinska komikern Janne Westerlund tar med sig den 15-årige dragspelande talangen Oskar Taipale för att grilla korv och lära känna varandra lite bättre. Janne kämpar med att få igång ett lite djupare samtal och försöka övertyga Oskar om att de ska göra en show tillsammans. Oskar är mer intres...

 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Jannes dragspelande går inte alls bra och Oskar verkar helt ha tappat intresset för att jobba ihop med Janne. Lokal till showen behöver bokas men allt är stängt och Janne börjar bli lite stressad. Oskar däremot hänger med sina EPA-kompisar i Rimbo.

 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Svenskfinska komikern Janne Westerlund och den 15-åriga dragspelstalangen Oskar Taipale ska sätta ihop en show tillsammans. Men deras syn på hur den ska genomföras går brett isär. Mellan genrep och den stora premiären passar Janne på att överraska Oskar som fyller 16 år.