vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

På BB med Emma Willis
Emma Willis: Delivering Babies

...

Storbritannien
MedicinReality
0
0

Från det ögonblick då hennes första dotter föddes har tv-profilen Emma Willis känt en enorm kärlek och respekt för barnmorskor. I den här serien provar hon, under tio veckor, det tuffa och känslosamma yrket hon känner en sådan vördnad inför.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Medicin, Reality, S2:A1

  Emma Willis återvänder till de karismatiska kollegorna på Princess Alexandras förlossningsavdelning. Målet är att klara en utbildning och verkligen bli en av dem. Hon bjuds på starka upplevelser direkt, bland annat en vattenfödsel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Medicin, Reality, S2:A2

  Emma träffar Sara och Jake, ett nygift par i som är redo att dra igång förlossningen och äntligen få träffa sin första gemensamma bebis. Emma hjälper också Beth, som väntar sitt första barn med sin partner Chloe.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Medicin, Reality, S2:A3

  Emma går vidare med sin utbildning och ställs inför en rejäl utmaning när hon under ett pass är avdelningens enda assistent. En förlossning kräver akuta åtgärder när barnet plötsligt rör sig till en dålig position i magen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Medicin, Reality, S2:A4

  Emma gör sitt första pass på neonatalavdelningen, där barn som fötts för tidigt intensivvårdas. Dessutom möter hon en gravid mamma som drabbats av preeklampsi.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Medicin, Reality, S2:A5

  Emma fortsätter med sin utbildning och får vara med och assistera vid ett kejsarsnitt. Senare möter hon den nyblivna mamman Erinoulla, vars son föddes med en klumpfot.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Medicin, Reality, S2:A6

  Emmas beslutsamhet testas under en stressig övning. Dessutom får hon vara med om sin första förlossning av tvillingar och får sedan äran att fungera som bebisfotograf.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Medicin, Reality, S2:A7

  Emma möter Ashley som ska bli mamma för tredje gången och som tidigare drabbats av förlossningsdepression. Emma möter även den blivande tvåbarnsmamman Laura vars andra graviditet har varit svår att få till.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Medicin, Reality, S2:A8

  Det är Emmas sista vecka på förlossningsavdelningen, och frågan är om hon lärt sig tillräckligt för att kunna arbeta som barnmorska?

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy