vidare till tv.nu

Medicin, Reality

På BB med Emma Willis
Emma Willis: Delivering Babies

Storbritannien

Från det ögonblick då hennes första dotter föddes har tv-profilen Emma Willis känt en enorm kärlek och respekt för barnmorskor. I den här serien provar hon, under tio veckor, det tuffa och känslosamma yrket hon känner en sådan vördnad inför.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Medicin, Reality, S1:A1

  Emma Willis börjar sitt nya liv som assistent på den händelserika förlossningsavdelningen och sätts direkt i arbete. Hennes första jobb blir att hjälpa barnmorsketeamet när en kvinna vid namn Laura ska föda, sitt tredje barn, hemma.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Medicin, Reality, S1:A2

  Emma börjar komma in i jobbet och får hjälpa Lianne som ska bli mamma för andra gången - och tredje - för den här gången väntar hon tvillingar. Men komplikationer talar för att det blir en prematur förlossning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Medicin, Reality, S1:A3

  Emma träffar Michelle som är gravid i vecka 33 med sitt andra barn. Michelle har åkt fram och tillbaka från sjukhuset den senaste månaden på grund av en kraftig blödning. Om de inte får bukt på blödningen måste läkare sätta igång förlossningen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Medicin, Reality, S1:A4

  Varje vecka utbildas Emma i olika delar av jobbet och nu är det sorghantering som står på schemat. Hon träffar ett par, Tara och Lloyd, som verkligen vet vad sorg är. De har haft tretton missfall under de senaste åtta åren.

 • Avsnitt 5
  Medicin, Reality, S1:A5

  Förstagångsmamman Maddy tas akut till operationsrummet efter att hennes barns hjärtfrekvens sjunker oroväckande hastigt. Emma lär sig att ge amningsstöd, något som ligger henne väldigt varmt om hjärtat.