vidare till tv.nu

Game show

Pengarna på bordet!

2011 • Sverige

Par tävlar om chansen att vinna två miljoner kronor i kontanter och allt handlar om att satsa sina pengar rätt. Paren väljer bland olika ämneskategorier och ges fyra svarsalternativ som representeras av var sin lucka. De har 60 sekunder på sig att bestämma vilket svar de tror är rätt och placera pengarna i motsvarande lucka. De kan välja att satsa hela summan på ett svar eller sprida sina risker över tre svarsalternativ. Luckorna öppnas med de felaktiga svaren medan luckan med det rätta svaret hålls stängd. Om paret satsat sina pengar på rätt lucka tar de med sig pengarna till nästa fråga, men om pengarna tar slut är det över för de tävlande. För att få med sig pengarna hem måste paren våga satsa på rätt svar i åtta flervalsfrågor. Allting leds och övervakas av programledaren Peter Jihde.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer