vidare till tv.nu
Playa del sol

Playa del sol

2007, Komedi, Sverige

Tommy styr resebolaget Shines kontor på Cran Canaria lite som han vill. Tills Mårten anländer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • 01:00Avsnitt 1 - Tommy blir hederlig
  Komedi

  Klara är uttråkad. Hon vill ut ur Cocos Björne-dräkten och Steffen får ta över. En mamma blir förtjust i björnen och Steffen får svårt att motstå frestelsen. Tommy får problem med sin nya partner Klara. Varför måste man ändra på något som alltid har fungerat?

 • 01:00Avsnitt 2 - En ska bort
  Komedi

  Shine Travel ska minska antalet anställda på Playa del Sol med en person. Nyheten chockar vännerna som lovar evig vänskap. När Shines utsände anländer verkar Tommy till en början ha full kontroll men snart är alla medel tillåtna för att få behålla jobbet och ingen går säker.

 • 01:00Avsnitt 3 - Buktala är guld
  Komedi

  I en kvarglömd koffert vilar en förbannelse. Kim gör entré och Cocos Björnes show tar sig nya uttryck, ett passionerat kärleksdrama utspelar sig och inget är sig längre likt på Playa del Sol. En främmande kraft har tagit över.

 • 01:00Avsnitt 4 - Förälskelsen från förr
  Komedi

  Tommys gamla ungdomskärlek dyker oväntat upp på Playa del Sol. Klara blir eld och lågor, det kan inte vara en slump! Snart står Tommy vid ett livsavgörande vägskäl. Mårten har problem med toaletten och med Steffen, sin nya arbetsmiljöansvariga, en sann paragrafryttare.

 • 01:00Avsnitt 5 - Mårten ser ljuset
  Komedi

  Mårten startar ett jämställdhetsprojekt i sin personalgrupp. Steffen gör jämställdhetsplan, Klara är måttligt intresserad och Tommy vill bara bli av med den inbjudna experten Krister så fort som möjligt och kanske tjäna en hacka för besväret.

 • 01:00Avsnitt 6 - Hundarna på hotellet
  Komedi

  Som utpräglad djurvän hjälper Klara till lite för mycket och Mårten får bekymmer på rum 225. Han blir stjälpt av Steffen och hjälpt av Tommy. I alla fall tror Mårten det tills en fruktansvärd insikt drabbar honom. Kan det verkligen vara sant eller har han bara fördomar?

 • 01:00Avsnitt 7 - Steffen identity
  Komedi

  Steffen råkar ut för en olycka och allt förändras för vännerna på Playa del Sol. Mårten utvecklar sin självkänsla till nya höjder, Klara blir förälskad i den mystiske Jake och Tommy får inte sålt Francos badbyxor till sin hugade spekulant.

 • 01:00Avsnitt 8 - Mårten blir kriminell
  Komedi

  Mårtens mamma kommer på besök och han ber sina vänner vara så normala som möjligt och inte avslöja den hemlighet han döljer för henne. Snart sitter Mårten häktad, Steffen coachar mamman och Tommy ser ingen annan utväg än att försöka få hem Mårten.

 • 01:00Avsnitt 9 - Middag med Melander
  Komedi

  Sven Melander tar in på Playa del Sol för att få jobba ostört i en avkopplande miljö. Klara blommar upp och ser möjlighet till artistisk utveckling, Tommy vädrar intäkter och Mårten och Steffen får fullt upp med att hålla en kvinnlig gäst vid liv.

 • 01:00Avsnitt 10 - Dirty squaredancing
  Komedi

  Ett squaredanslag med ledaren Ken tar in på Playa del Sol och mörka minnen från Mårtens förflutna väcks till liv. Klara uppmuntrar honom att bearbeta sitt trauma och Tommy tycker precis tvärtom. Det var väl bra som det var?

 • 01:00Avsnitt 11 - Torsk på norsk
  Komedi

  Klara är ihop med norska reseledaren Torgrim på Nortravel. Tommy är irriterad, värsta konkurrenten får insyn i Shine! Och värre blir det. Den årliga sandslottstävlingen stundar och Tommys chanser att försvara sin mästartitel äventyras. Kanske Steffen är lösningen?

 • 01:00Avsnitt 12 - Steffen möter Gud
  Komedi

  Julafton närmar sig och Mårten pysslar och ser framemot en hemtrevlig helg med sina vänner. Klara har dock andra planer och Tommy vägrar rucka på sina traditioner. Steffen inser att han är missbrukare och söker hjälp på oväntat håll. Det ser ut att bli en ensam jul för Mårten.

 • 01:00Avsnitt 13 - The christmas show
  Komedi

  Vännerna på Playa del Sol har fått det prestigefyllda uppdraget av Shine Travel att producera det årliga jul programmet med höjdpunkter från säsongen som gått för utsändning till hela koncernen. Det blir en utmaning att ta tag i, men det slutar ganska bra ändå. Eller?