vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Robert Gustafsson - Kulfadern

...

Sverige
Komedi
0
0

I den här humorkavalkaden får vi återuppleva Robert Gustafssons alla oförglömliga framträdanden och sketcher. Här får vi möta karaktärer som Veiron i Ottan, Brandmannen Greger och många fler - allt under ledning av ciceronen Illern Göran.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Tyvärr finns inte det här programmet tillgängligt just nu.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Komedi, S1:A1

  Sveriges roligaste man bjuder på inslag från Idrottsgalan som den småbittre Tony Rickardsson, en klassiker från I manegen med Glenn Killing, en fartig imitation av Mick Jagger och vi får träffa den åsiktstarka Tant Lingon.

 • Avsnitt 2
  Komedi, S1:A2

  Robert Gustafsson bjuder på inslag från Nordiska rådet i Albert Hall med publiksuccén Ambassadören, mötet mellan Peps Persson och Peps Persson på Skansen, favoriter från Parlamentet, en porträttlik Carl Bildt-imitation och mycket mer.

 • Avsnitt 3
  Komedi, S1:A3

  Det blir omöjligt att hålla sig för skratt när vi får återuppleva Roberts tal vid kungens 50-års firande, populära dansbandet Rolandz hit Jajamen, Ingmar Bergman från Skansen, Sudden om Novemberkåsan och mycket mer.

 • Avsnitt 4
  Komedi, S1:A4

  Vi får följa med när Fred Asp och Illern Göran bjuder hem till en oförglömlig kväll i Halv åtta hos mig och Veiron i ottan säger sitt om dålig arbetsmoral och hyllar legenden Jerry Williams med att ge den svenska versionen av I Can Jive.

 • Avsnitt 5
  Komedi, S1:A5

  Robert Gustafsson bjuder på tänkvärdheter från Tony Rickardsson och en missnöjd Klas Stacke som tycker det var bättre förr. Sudden ger spännande referat i grenen Parallellyoghurt och Tobias kör grävskopa med sin mamma Morran.

 • Avsnitt 6
  Komedi, S1:A6

  Robert Gustafsson tar oss med när Roland Järverup får äntligen möta sin stora idol Carola, Lars-Åke Fahlén berättar hur han kunde bli administrativ chef på SÄPO och Tony Rickardsson testar på olika arbeten när Speedway-karriären är över.

 • Avsnitt 7
  Komedi, S1:A7

  Vi får se Loa Falkman som en divig jägare och Mellogeneralen från Finland. Vi stiftar även blära oss den inte så kända sportgrenen Walling. Det och mycket mer från Robert Gustafssons 35 år långa karriär.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer