vidare till tv.nu

Äventyr, Dokumentär

Ryssland med Simon Reeve
Russia with Simon Reeve

2017 • Storbritannien

Hundra år efter den ryska revolutionen ger sig Simon Reeve ut på en storslagen resa över världens största land. Simon och hans team möts av extrema väderförhållanden på deras resa från öst till väst.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Med start i Östra Ryssland
  Äventyr, Dokumentär, S1:A1

  Simon Reeves storslagna resa börjar i östra Ryssland, på Kamtjatka-halvön, och går sen vidare mot Sibirien. Simon besöker en övergiven militärbas, övernattar hos renskötare och spanar efter den sibiriska tigern.

 • Avsnitt 2 - Västerut mot Kaukasus
  Äventyr, Dokumentär, S1:A2

  Simon Reeve tar transsibiriska järnvägen till industristaden Krasnojarsk. Han möter ett sibiriskt samfund som dyrkar en före detta trafikpolis som anses vara en reinkarnation av Kristus. Dessutom träffar han tuvinska strupsångare, kosackiska gatupatruller och besöker den muslimska regionen Dagestan.

 • Avsnitt 3 - Från Krim till Sankt Petersburg
  Äventyr, Dokumentär, S1:A3

  På ockuperade Krim-halvön träffar Simon en excentrisk safariparks-ägare med flera djur som räddats från privata ägare. Över de öde slätterna i väst finns avfolkade byar med en landsbygd som kämpar för överlevnad. Efter att ha rest över 600 mil når han sin slutdestination Sankt Petersburg.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer