vidare till tv.nu

Sommaröppet

Diskussion, Underhållning • Sverige

Direktsänt magasin från älven i Umeå och Beijers park i Malmö som speglar Sommarsverige 2020. Medverkande aktuella gäster och teman som mat, hälsa och musik. Nedslag i olika delar av landet. Tittarna kan dessutom skicka sommarhälsningar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Diskussion, Underhållning, S1:A1

  Gäster är Klas Östergren och Shirley Clamp. Tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Medverkar gör också älgexpert Göran Ericsson och doktor Karin Granberg, och Olof Wretling guidar oss i berättelsen om Värmlänningarna.

 • Avsnitt 2
  Diskussion, Underhållning, S1:A2

  Gäster är Petrina Solange och Bob Hansson. Tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Jill Johnson möter Hasse Kvinnaböske Andersson, vi får boktips av Monica Lindgren, och Anders Samuelsson lagar somrig mat.

 • Avsnitt 3
  Diskussion, Underhållning, S1:A3

  Gäst är Siw Carlsson, och tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Vi pratar med doktor Karin Granberg om att fler dricker mer alkohol på sommaren - hur vet jag att jag är i riskzonen? Olof Wretling guidar oss i berättelsen om Värmlänningarna och Sofia Åhman ger träningstips.

 • Avsnitt 4
  Diskussion, Underhållning, S1:A4

  Gäst är Angelika Prick. Tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Jill Johnson möter Albin Lee Meldau, vi får boktips av Johan Malm, och Anders Samuelsson lagar somrig mat.

 • Avsnitt 5
  Diskussion, Underhållning, S1:A5

  Gäster är Tareq Taylor och Måns Zelmerlöw. Tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Hur ska vi träna och må bra mitt i sommaren? Doktor Karin Granberg och Sofia Åhman svarar på tittarnas frågor, och Olof Wretling guidar oss vidare i berättelsen om Värmlänningarna.

 • Avsnitt 6
  Diskussion, Underhållning, S1:A6

  Jill Johnson möter Anna Bergendahl, vi får boktips av Johan Malm, och tips på somrig mat av Susanne Jonsson.

 • Avsnitt 7
  Diskussion, Underhållning, S1:A7

  Gäster är psykoterapeuten och författaren Patricia Tudor Sandahl och artisten och låtskrivaren Stefan Sundström. Tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Hur ska vi träna och må bra mitt i sommaren? Doktor Karin Granberg och Sofia Åhman svarar på tittarnas frågor, och Olof W...

 • Avsnitt 8
  Diskussion, Underhållning, S1:A8

  Gäst är Hannes Holm, och tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj. Jill Johnson möter Robin Stjernberg, vi får boktips av Monica Lindgren, och tips på somrig mat av Susanne Jonsson.

 • Avsnitt 9
  Diskussion, Underhållning, S1:A9

  Direktsänt program från Umeå och Malmö, som speglar Sommarsverige. Gäster är designern Camilla Thulin, skådespelaren Lindy Larsson och Mats Bergstrand, känd från Auktionssommar.

 • Avsnitt 10
  Diskussion, Underhållning, S1:A10

  Gäster är skådespelaren och regissören Alexander Karim och hans fru, journalisten och poddaren Malin Karim. Och tittarna är med och skickar hälsningar till vänner och familj.