vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Drama, S2:A1

  Efter att ha blivit bedragen av sin pojkvän och bästa vän, svär Carrie på att göra sommaren så perfekt som möjligt medan hon bor på Manhattan med Walt.

 • Avsnitt 2
  Drama, S2:A2

  Carrie och Walt måste sparka ut sin nya rumskompis när hon vägrar förstå deras vinkar. Samantha ger Mouse sexråd. Tom tillbringar helgen med sin flickvän Deb men det går inte som han planerat.

 • Avsnitt 3
  Drama, S2:A3

  Larissa återvänder från Kyoto och tar med Carrie och Walt till en fantastisk japansk festival och där möter Larissa Samantha med explosivt resultat. Carrie råkar bli inlåst i ett klassrum med Sebastian.

 • Avsnitt 4
  Drama, S2:A4

  Carrie lovar Larissa en fantastisk intervju med en stor dramatiker men han visar sig vara motspänstig och Carries jobb hamnar i farozonen. Till bådas förvåning hittar Carrie och Dorrit en gemensam fiende i Toms flickväns son.

 • Avsnitt 5
  Drama, S2:A5

  Carrie blir rasande när hon upptäcker att Weaver i hemlighet har läst hennes dagbok. Sebastian får veta att hans mamma ska gifta om sig och han vill då att Carries pappa ska se till att hon är juridiskt skyddad.

 • Avsnitt 6
  Drama, S2:A6

  Carrie kämpar med skrivkramp och Weaver försöker hjälpa henne men det går inte alls. Maggie och Sebastian får chockerande nyheter medan Bennet flyttar till en farlig stadsdel och Walt tar till drastiska åtgärder för att vara säker.

 • Avsnitt 7
  Drama, S2:A7

  Carrie blir chockad när hon får höra otäcka rykten om sig själv men Samantha har en plan för att fixa problemet. Walt griper in när Bennet känner sig utnyttjad vid en intervju.

 • Avsnitt 8
  Drama, S2:A8

  Carrie blir glad när hon får chansen att intervjua VD:n för Bongo Jeans, men trycket blir omänskligt när Larissa säger till Carrie att det är hennes sista chans.

 • Avsnitt 9
  Drama, S2:A9

  Larissa ger Carrie några tuffa råd om hennes förhållande med Sebastian. Harlan ber Tom att arbeta över på ett topphemligt fall och Dorrit bestämmer sig då för att ha en improviserad sammankomst, som hon snabbt tappar kontrollen över.

 • Avsnitt 10
  Drama, S2:A10

  Det är Alla hjärtans dag men Sebastian har ett nytt jobb och måste avboka. Under tiden använder Tom några av de färdigheter som han har lärt sig som far för att övertala Dorrit att gå ut med en kille som han själv gillar.

 • Avsnitt 11
  Drama, S2:A11

  Bennet slöar för mycket på jobbet och Carrie försöker täcka upp för honom, men Larissa kommer på dem. Sebastians pappa ber honom om en tjänst som kan förändra hans liv för alltid.

 • Avsnitt 12
  Drama, S2:A12

  Carrie bestämmer sig för att gå på avslutningsbalen med kompisarna Mouse, Walt och Maggie. Larissa ger Carrie ett erbjudande som får henne att fundera en extra gång på vad hon ska göra under nästa år.

 • Avsnitt 13
  Drama, S2:A13

  Larissa har ett oväntat besked till Carrie och Sebastian bestämmer sig för att berätta vad som tynger honom. Maggie vänder sig till Walt när hon misstänker att Pete är otrogen, men hon får sitt livs överraskning.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer