vidare till tv.nu
The Cry

The Cry

Drama, Mysterium, Storbritannien

Joanna och Alistair reser från Skottland till Australien med deras son Noah för att hälsa på Alistairs mamma och försöka få vårdnaden om hans 14-åriga dotter. Men när de ankommer sker en oväntad händelse som förändrar deras liv för alltid.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Drama, Mysterium

  Paret Alistair och Joanna reser från Skottland till Alistairs hemland Australien för att presentera sin nyfödde son och söka vårdnad om Alistairs dotter från ett tidigare äktenskap. En oväntad tragedi slår till när de når sitt resmål.

 • Avsnitt 2
  Drama, Mysterium

  Världspressen intar Wilde Bay och alla tycks ha en åsikt om huruvida Joanna och Alistair är skyldiga till sonens försvinnande. Chloe blir besatt av mediebevakningen, samtidigt som flera bevis pekar i riktning mot hennes egen mamma.

 • Avsnitt 3
  Drama, Mysterium

  Nya tillbakablickar avslöjar sanningen om Noahs försvinnande, samtidigt som lögnerna tär på föräldrarnas relation. Joanna gör revolt mot Alistair när hon inser att han har förstört hennes enda kvarvarande minne efter Noah.

 • Avsnitt 4
  Drama, Mysterium

  Utredningen har gått i stå. Joanna och Alistair försöker återvända till sina liv i Skottland, men ett oväntat jobberbjudande driver dem bara längre isär. Ett bortglömt minne leder fram till en ödesdiger biltur.