vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Fantasy

The Strain

7.3 IMDb2014

När ett flygplan landar på John F. Kennedy International Airport med 206 lik skickas epidemiologisten doktor Ephraim Goodweather och hans team dit. Det visar sig vara en vampyrepidemi och teamet måste nu kämpa för att rädda hela mänskligheten.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1 - The Worm Turns
  Drama, Fantasy, S4:A1

  Ur askan från människans kärnvapenkrig har den eviga natten börjat. Eph plågas av illdåden hans son begått och lämnar NYC för Philadelphia. Hans ensamhet blir kortvarig när han träffar nya kämpar som återuppväcker hans ambition att göra motstånd.

  Disney+
 • Avsnitt 2 - The Blood Tax
  Drama, Fantasy, S4:A2

  Dutch, som hålls fången som försöksobjekt i ett avelsprogram för strigoi, är desperat att fly och hitta Setrakian. Gus rekryterar sin kusin till insiderjobbet som kommer att göra hans gäng till ledande av den nya underjordiska världsekonomin.

  Disney+
 • Avsnitt 3 - One Shot
  Drama, Fantasy, S4:A3

  Quinlan och Fet upptäcker att det inte är lätt att stjäla en kärnstridsspets när de möter en oväntad fiende. Eph och Alex kokar ihop ett nytt vapen att använda mot strigoi. Zack hittar ett nytt kärleksintresse.

  Disney+
 • Avsnitt 4 - New Horizons
  Drama, Fantasy, S4:A4

  Dutch tvingas sluta ett avtal med Desai när hon planerar att rymma från en avelsanläggning för strigoi. Eph och Alex försöker avslöja de mörka hemligheterna bakom Partnerskapets nya plan, men ställs till svars för sitt senaste angrepp.

  Disney+
 • Avsnitt 5 - Belly of the Beast
  Drama, Fantasy, S4:A5

  Fet och Quinlan är hack i häl på en konvoj som transporterar deras åtrådda kärnvapen. Eph och Alex letar efter ledtrådar för att avslöja Mästarens plan för människans slutgiltiga öde. Dutch blir snärjd av en välbekant fiende.

  Disney+
 • Avsnitt 6 - Tainted Love
  Drama, Fantasy, S4:A6

  Fet och Quinlan måste lista ut hur de ska ta atombomben tillbaka till New York, samtidigt som en desperat Eichhorst närmar sig. Den kärlekskranke Zack försöker ta reda på mer om sin nya förälskelse, men gör en förkrossande upptäckt.

  Disney+
 • Avsnitt 7 - Ouroboros
  Drama, Fantasy, S4:A7

  Setrakians hälsa försämras, men han ignorerar Ephs varningar och pressar sig själv till bristningsgränsen i jakt på seger. Fet och Quinlan skyndar tillbaka till Manhattan där Mästaren spärrar av stan och förbereder sig för att utplåna allihop.

  Disney+
 • Avsnitt 8 - Extraction
  Drama, Fantasy, S4:A8

  Skakade av sin förlust omgrupperar våra hjältar sig. För att besegra Mästaren måste de först hitta honom. Våra hjältar utformar en ny plan för att spåra honom genom mänskliga medhjälpare, och de börjar på blodfarmen.

  Disney+
 • Avsnitt 9 - The Traitor
  Drama, Fantasy, S4:A9

  En oväntad gäst för upp gamla konflikter till ytan, vilket splittrar våra hjältar och hotar gruppens tillit. Med tvivelaktiga nya upplysningar till hands inleder de ett sista angrepp mot Mästaren.

  Disney+
 • Avsnitt 10 - The Last Stand
  Drama, Fantasy, S4:A10

  Quinlan utformar en plan, men kostnaderna är enorma. Eph brottas med sitt samvete, Fet åtar sig ett självmordsuppdrag och Dutch och Gus stålsätter sig för kamp när mänskligheten tar ett sista krafttag mot Mästaren och Släktet.

  Disney+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer