vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Fantasy, Holiday

Tinkas juläventyr
Tinkas juleeventyr

7.2 IMDbDanmark

I denna julkalender följer vi tomten Tinka på ett oväntat äventyr i människovärlden efter att hon insett att hon inte är någon vanlig tomte.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Fantasy, Holiday, S1:A1

  Tinka är på väg att ta steget in i vuxenlivet, men när den tillhörande ceremonin går snett inser Tinkas mamma att det är dags att avslöja sin stora hemlighet. I människornas värld brottas Lasse med en oönskad flytt, ut på landet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Fantasy, Holiday, S1:A2

  Tinka övertalar sin bästa vän Vilma om att visa henne vägen till en av de gamla portalerna. Lasse kämpar med sin saknad efter Köpenhamn och börjar med simning eftersom hans pappa tror att det är ett bra sätt att få nya vänner.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Fantasy, Holiday, S1:A3

  Tinka känner att hon måste veta mer om det förflutna och söker sig till portalen i skogen. Fileas trotsar sin pappas vilja och bestämmer sig för att fråga ut Bjergi om Tinka. Lasse går på en promenad till sjön, där han möter en mystisk flicka.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Fantasy, Holiday, S1:A4

  Lasse kan inte släppa tankarna på den märkliga flickan och försöker att ta reda på mer om hennes identitet. Tinka känner sig utsatt i tomtarnas rike och söker beskydd hos kung Gobbe, samtidigt som hon inser att Vilma inte kommer att hjälpa henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Fantasy, Holiday, S1:A5

  Tinka blir kallad till kung Gobbe, där Fileas elakheter kommer upp till ytan. Hon tar tillfället i akt att fråga om julstjärnan, men Gobbes svar är undvikande. Tinka är fast besluten om att hitta julstjärnan och inser att Lasse kan hjälpa henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Fantasy, Holiday, S1:A6

  Tinka tar hjälp av en gris i hopp om att vinna över Lasse på sin sida. Kung Gobbe är osäker på om Fileas verkligen borde vara hans tronarvinge och ser sig om efter andra alternativ. Fileas blir bekymrad när han får kännedom om sin pappas plan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Fantasy, Holiday, S1:A7

  Tinka och Lasse beger sig till tomtarnas rike för att ställa kung Gobbe mot väggen, men Gobbe är sängliggande till följd av sjukdom. Tinka och Lasse lyckas ändå ta sig förbi vakterna och få med sig en bild på människan som stal julstjärnan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Fantasy, Holiday, S1:A8

  Tinka och Lasse lyckas matcha porträttet på bilden med ett foto och vet nu vem tjuven är. Samtidigt hittar de bevis för att en annan tomte har varit i verkstaden på gården. Tuva bjuder på en överraskning när de söker upp henne för att få veta mer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Fantasy, Holiday, S1:A9

  Tinka och Lasse söker bevis på att Storm har varit i människornas värld och vänder sig till Nille för att få hjälp. Kung Gobbe berättar för Fileas att han inte kommer att bli kung, och Fileas ilskna reaktion resulterar i ett ödesdigert beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Fantasy, Holiday, S1:A10

  Tinka är nu efterlyst överallt i tomtarnas rike och gömmer sig på Lasses gård, men när jakten på Storm når en återvändsgränd måste de än en gång korsa portalen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Fantasy, Holiday, S1:A11

  Tinka och Lasse är ivriga att följa upp ett nytt spår när Lasses pappa tvingar med hela familjen på julgransjakt. Lasse tappar sin mobil och när han hittar den igen upptäcker han något märkligt. Samtidigt sätter Fileas hård press på Nille.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Fantasy, Holiday, S1:A12

  Tinka får ställa in sina planer för att sitta barnvakt åt Astrid och Fileas testar en ny taktik för att smickra in sig hos Nille. När Lasse kommer hem från skolan återvänder han och Tinka till Storms hus, där en stor överraskning väntar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Fantasy, Holiday, S1:A13

  Tinka och Lasse är ivriga att fortsätta med sin utredning, men först måste de infria sitt löfte till Astrid om att delta i luciatåget. Nille får höra oroväckande nyheter från Fileas när hon kallas till slottet för att utvärdera hans kungaporträtt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Fantasy, Holiday, S1:A14

  Lasse och Tinka inser att de behöver hjälp att tolka innehållet i den gamla dagboken, men först måste de hjälpa Astrid med julbaket. Fileas ger order om upprustning och vapenträning i hopp om att kunna försvara sin plats på tronen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Fantasy, Holiday, S1:A15

  Fileas får veta att Nille har ljugit för honom. Tinka och Lasse bestämmer sig för att leta vidare efter julstjärnan, men när Tuva berättar mer om dess historia blir det uppenbart att de inte kan gå vidare utan hjälp från en specifik person.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Fantasy, Holiday, S1:A16

  Tinka och Lasse gör allt för att Storm ska få tillbaka sitt minne igen. Mikkel och Astrid är mitt uppe i sin julklappsverkstad när Nille kommer på besök. Hon blir inbjuden till jullunch medan Fileas snokar igenom hennes saker i tomtarnas land.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Fantasy, Holiday, S1:A17

  Tinka, Lasse och Storm återvänder till tomtarnas land och får äntligen veta vad som hände med julstjärnan den där ödesdigra natten för 100 år sedan. Nille ser fram emot Mikkels jullunch men ett oväntat besök försvårar hennes avfärd.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Fantasy, Holiday, S1:A18

  Lasse går på jakt efter dykutrustning för att kunna nå botten av kratern, samtidigt som Tinka och Storm tittar på gamla bilder från Tinkas barndom. När gruppen återvänder till tomtarnas rike blir de sedda av ett vittne som skvallrar till Fileas.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Fantasy, Holiday, S1:A19

  Nille får veta vad som hänt dagen innan och ger sig av för att lugna Mikkel. Lasse och Tinka tar hjäp av Bjergi för att hitta en lösning på sina problem. Fileas kallar till ett möte för att övertyga rådet om att han är den rättmätige kungen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Fantasy, Holiday, S1:A20

  Storm, Tinka och Lasse berättar sanningen för tomterådet. Nille drabbas av en nedslående upplevelse när hon besöker Mikkel med en avskedsgåva och Skir upptäcker något oväntat när han nystar i hur ceremonin gick till i det förflutna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Fantasy, Holiday, S1:A21

  Lasse är övertygad om att han sett hjulet någonstans, frågan är bara var. Fileas och Storm möts över en broderlig skål med ödesdigra konsekvenser. Mikkel vill besöka Nille när han inser att hon har sett honom med Iben, men han vet inte var hon bor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Fantasy, Holiday, S1:A22

  Allvarliga konsekvenser väntar när Tinka och Lasse blir upptäckta av Fileas vakter i skogen. Fileas förbereder sig för sin kröning och skickar bud efter Nille. Hon har något han vill ha och han tänker inte ge sig förrän han fått sin vilja igenom.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Fantasy, Holiday, S1:A23

  Det ser mörkt ut för Tinka, Lasse och Storm, men precis när de är på väg att ge upp kommer hjälp från ett oväntat håll och de skyndar sig mot slottet. Astrid, Mikkel och Maja klär julgranen och Astrid avslöjar sina innersta julönskningar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Fantasy, Holiday, S1:A24

  Både tomtar och människor förbereder sig för en speciell ceremoni som inte har ägt rum på många, många år. Lasse försöker förklara för Mikkel vilka Nille och Tinka egentligen är. En av Astrids största önskningar går i uppfyllelse.