vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Uncle Buck

4.8IMDb2016

Farbror Buck är en karismatisk fifflare som har klarat sig på sin charm i åratal. Men när hans bror Will och svägerska Alexis flyttar till stan och behöver hjälp med barnen rycker han in och blir deras nanny.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Sitcom, S1:A1

  Farbror Buck är en karismatisk fifflare som har klarat sig på sin charm i åratal. Men när hans bror Will och svägerska Alexis flyttar till stan och behöver hjälp med barnen rycker han in och blir deras nanny.

 • Avsnitt 2 - Li'l Scarface
  Sitcom, S1:A2

  Alexis och Will försöker hjälpa Maizy att övervinna sin blyghet så att hon kan sälja scouternas kakor. Deras plan för Maizy misslyckas, så Buck rycker in för att få Maizy att ta sig ur sitt skal och fiffla sig upp till toppen.

 • Avsnitt 3 - Ride Along
  Sitcom, S1:A3

  Alexis följer med Buck under hans första dag som nanny, då han träffar en grinig rektor, letar efter ett glutenfritt mellanmål och iscensätter ett mindre inbrott. Will försöker ta hand om Miles, som är sjuk.

 • Avsnitt 4 - Brothers
  Sitcom, S1:A4

  Buck märker att han har en hel del gemensamt med Wills arbetskamrater. Alexis får med sina motvilliga barn på en läppsynk-duell.

 • Avsnitt 5 - Going to Jail Party
  Sitcom, S1:A5

  Alexis är övertygad om att det är Bucks fel att Miles har blivit mer impulsiv efter att han försökt sig på ett farligt trick för sin YouTube-kanal. Eftersom Miles väntar på sitt straff ordnar Buck en åka i fängelse-fest.

 • Avsnitt 6 - I Got This
  Sitcom, S1:A6

  För Buck och hans kompis Cy är det tradition att se Bulls-matcherna på TV tillsammans. Bucks simultankapacitet ansträngs till det yttersta när Tia, Miles och Maizy genomgår varsin kris samma kväll som det är en viktig match och Will och Alexis är ute och firar sin bröllopsdag.

 • Avsnitt 7 - The Interrogation
  Sitcom, S1:A7

  Will och Alexis kommer hem och finner huset i komplett kaos. När de vill gå till botten med vad som pågått har Buck och var och en av barnen helt olika berättelser om vad som egentligen hände.

 • Avsnitt 8 - Block Party
  Sitcom, S1:A8

  Buck tar med sig hela familjen till sitt och Wills South Side när han inser att barnen inte har en aning om hur det var att växa upp där.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer