vidare till tv.nu

Reality

Unga Mammor

2020 • Sverige • Säsong 6, Avsnitt 12

Sonia berättar om när hon blev gravid och om skadorna hon fick under första förlossningen. Natalie lär Richard att rida på deras häst, och Ellinor och Jimmy försöker få vardagen att gå ihop.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - Unga Mammor
  Reality, S6:A1

  I säsongspremiären lär vi känna nya sprudlande mamman Izabell Soldati, och får ett kärt återseende i livet hos frispråkiga och öppensinnade trebarnsmammorna Fayme Elmén och Luma Alalawi.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 2 - Unga Mammor
  Reality, S6:A2

  Ellinor Bjurström berättar om hur det gick att sluta amma sonen Aaron, Sonia Kamikazi längtar efter att börja jobba efter fem års mammaledighet och hos Natalie Eklind pågår storfamiljslivet för fullt.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 3 - Unga Mammor
  Reality, S6:A3

  Izabell berättar för första gången om förlossningen och om de ödestunga minuterna. Luma berättar varför hon väljer att ha slöja, och Fayme har svårt att sluta amma dottern Mila, två år.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 4 - Unga Mammor
  Reality, S6:A4

  Ellinor och Jimmy anlitar en expert på barnsäkerhet för att se vilka faror som finns i deras nybyggda hem. Sonia försöker få Daisy att sluta använda napp. Natalie avslöjar vad hennes nya dröm är.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 5 - Unga Mammor
  Reality, S6:A5

  Faymes son Colin har en selektiv ätstörning och Fayme försöker spåna fram idéer på mat tillsammans med honom. Luma berättar om när hon träffade sin man som 16-åring. Izabell tar ett graviditetstest.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 6 - Unga Mammor
  Reality, S6:A6

  Natalie, Richard och barnen leker i parken och Natalie avslöjar att Richard ska adoptera hennes tre barn. Ellinor och Jimmy ska ta med Aaron på sin första utlandsresa. Sonia tar med barnen till IKEA.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 7 - Unga Mammor
  Reality, S6:A7

  Luma ska fota familjebilder i parken och tycker synd om fotografen. Izabell ger sig i kast med att laga egen mat till Domeniq. Fayme städar med barnen och lär dem att plocka undan efter sig.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 8 - Unga Mammor
  Reality, S6:A8

  Natalie försöker få Cornelia att sluta amma. Ellinor berättar om relationen med Jimmy, och han förbereder en överraskning till henne för att ge henne uppskattning. Sonia tar med barnen ut på parklek.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 9 - Unga Mammor
  Reality, S6:A9

  Izabell berättar om att hon mötte sin fästman på grund av att han var storebror till hennes bästa kompis. Fayme är och badar med Leo. Luma och barnen fixar fint i trädgården.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 10 - Unga Mammor
  Reality, S6:A10

  Ellinor går med sonen Aaron på event och berättar om hur hon fått kämpa under uppväxten för att få leva det liv hon gör idag. Sonia lär Daisy att cykla och Natalie inreder lekstugan.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 11 - Unga Mammor
  Reality, S6:A11

  Izabell är gravid och låter sonen Domeniq avslöja hennes graviditet för fästmannen. Fayme tar med barnen på second hand, och Luma vill att barnen ska börja sporta och tar med dem på tennis.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 12 - Unga Mammor
  Reality, S6:A12

  Sonia berättar om när hon blev gravid och om skadorna hon fick under första förlossningen. Natalie lär Richard att rida på deras häst, och Ellinor och Jimmy försöker få vardagen att gå ihop.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 13 - Unga Mammor
  Reality, S6:A13

  Luma åker med familjen till Istanbul för att operera näsan. Izabell berättar om hennes morfar som satt 30 år i finskt fängelse. Fayme och Moltas firar fyraårig bröllopsdag och drar iväg utan barnen.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 14 - Unga Mammor
  Reality, S6:A14

  Ellinor har haft astma hela hennes liv men trotsar den för att testa en ny typ av träningsform. Sonia går på treårskontroll, har kalas för Lily och reflekterar över hur underbart det är att ge liv.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 15 - Unga Mammor
  Reality, S6:A15

  Luma vaknar upp efter näsoperationen och blir förälskad i sin nya näsa, frågan är vad familjen kommer tycka? Izabell tar med Domeniq för ettårsvaccination.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 16 - Unga Mammor
  Reality, S6:A16

  Natalies stress har blivit allvarligare. Det är dags att varva ned och hon tar med familjen på spa. Aaron ska döpas och Ellinor är nervös då hon känner att hon inte har full koll.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 17 - Unga Mammor
  Reality, S6:A17

  Fayme poddar med grannen och vännen Natashja. Luma har anställt en städare men tycker att det är respektlöst att titta på och börjar städa hela huset tillsammans med städaren.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 18 - Unga Mammor
  Reality, S6:A18

  Ellinor skapar en lekhörna till Aaron, eftersom gården inte är speciellt barnvänlig. Natalie försöker få Alicia att överkomma sin rädsla för att hoppa upp på häst. Sonia tar med barnen till Skansen.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 19 - Unga Mammor
  Reality, S6:A19

  Luma lovordar förorten i Malmö där hon växte upp och tar dit barnen för en nostalgitripp. Mila är i åldern då man rymmer ofta och Fayme tvingas försöka sätta upp hönsnät för att hon inte ska smita.

  Viaplay
  Viafree
 • Avsnitt 20 - Säsongsavslutning
  Reality, S6:A20

  Ellinor gör en youtubevideo där hon jävlas med Jimmy, och uttrycker hur tacksam hon är över vad livet givit henne. Natalie har köpt ytterligare en bil, och Sonia tar med familjen ut i skärgården.

  Viaplay
  Viafree

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer