vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A1

  Tio peppade lag möter domarna Manu, Matt och Gary för första gången. Tävlingen inleds och först på tur är lag Kina mot lag Australien. Vilka serverar den bästa rätten och vilka blir de första att skickas till eliminering?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A2

  En europeisk strid äger rum när lag Grekland och lag Frankrike ställs mot varandra. Kan de grekiska kusinerna Dezi och Penny lyckas slå franska Austine och Leo, vars självförtroende är på topp?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A3

  Det har blivit dags för lag Kamerun och lag Vietnam att göra upp om vilket kök som egentligen är bäst. Till domarnas förtjusning bjuds det på unika familjerecept och spännande smaker. Men vilket lag kommer att ta sig hela vägen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A4

  Ännu en fartfylld och färgstark tävling inleds när lag Indien och lag Libanon gör upp. Det blir höga resultat när juryn får smaka på något som, enligt dem, är det bästa hittills i tävlingen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A5

  Två helt olika rätter tillagas när Italien och Venezuela gör upp om vinsten. Kommer den venezuelanska eldigheten att falla domarna i smaken, eller blir det en klassisk italiensk pastarätt som får dem på fall?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A6

  De fem förlorande lagen från de första tävlingarna gör upp i en eliminering. Dagens uppdrag är att föra in sitt lands traditionella smaker i en klassisk australiensisk paj. Spänningen stiger när deltagarna får reda på att två lag kommer att få lämna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A7

  Spänningen stiger ordentligt när de åtta kvarvarande lagen gör upp i snabba tävlingsheat. De har 45 minuter på sig att skapa en rätt med en förbestämd ingrediens som huvudråvara. Nu är det vinna eller försvinna som gäller.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A8

  De snabba tävlingsheaten fortsätter när fyra lag gör sitt allt för att ta sig till semifinalen. Känslorna sitter utanpå för deltagarna och det blir tårar, humörsvängningar och stress när de gör sitt yttersta för att bevisa sina länders storhet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A9

  De kvarvarande lagen gräver djupt i sina rötter när de blir ombedda att laga klassiska rätter som representerar ländernas matkulturer. Det blir en emotionell berg-och dalbana när deltagarna känner pressen av att vara så nära final.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Game show, Matlagning, Reality, S1:A10

  Säsongsavslutning. En intensiv och färgstark resa går mot sitt slut när två lag gör upp om storvinsten. Vilket lag och land kommer att vinna en miljon kronor och äran av att ha världens bästa kök?

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy