vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Fredag 03 feb
STÄLL IN KANALER

C More Hits

 • 6.2IMDb
  Upp i det blå
  6.2IMDb2016, Äventyr, Barnprogram

  Pottan är åtta år gammal och blir avsläppt av sina föräldrar vid ponnylägret där hon ska spendera en tid av sommaren. Det är bara det att det visar sig att ponnylägret inte alls är ett ponnyläger utan ett skrotupplag där det figurerar en massa konstiga typer. Hon har hamnat fel! När hon börjar un...

 • 4.4IMDb
  Prästen i paradiset
  4.4IMDb2015, Komedi

  Caroline Asplund skickas till Phuket inför Sveriges statsministers besök dit. När hon kommer fram upptäcker hon att Krister Hellstrand, mannen som ansvarar för bygget av en kyrka där nere, har bränt alla medel på whisky, kvinnor och tuppfäktning.

 • ANNONS
 • 7.1IMDb
  Unga Astrid
  7.1IMDb2018, Biografi, Historiskt drama

  När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Den här berättelsen är en fri tolkning av när en ung Astrid, trots tidens förv...

 • 7.2IMDb
  Blind Ambition
  7.2IMDb2021, Dokumentär

  Den otroliga och inspirerande historien om fyra personer som flytt svält och tyranni i Zimbawe och mot alla odds blir Sydafrikas bästa vinprovare. Drivna av outtröttlig optimism, passion för hantverket och en orubblig nationell stolthet så formar de Zimbawes första vinprovarteam.

 • ANNONS
 • 6.5IMDb
  Long Story Short
  6.5IMDb2021, Fantasy, Romantisk komedi

  Morgonen efter sitt bröllop vaknar Teddy upp i ett parallellt liv där ett helt år fortlöper på några minuter. Allteftersom tiden passerar förbi framför ögonen på honom börjar han inse hur självupptagen han håller på att bli.

 • ANNONS
 • 5.1IMDb
  Sex Tape
  5.1IMDb2014, Komedi

  Annie och Jay tycker att det är dags att få tillbaka lite glöd i samlivet. De beslutar sig för att spela in sina aktiviteter i sängen. En inspelning som hamnar på ett antal surfplattor som de givit till familj och vänner som gåva...

 • 7.2IMDb
  Michael Clayton
  7.2IMDb2007, Drama

  Advokaten, och den gamla spelmissbrukaren, Michael Clayton får sitt livs utmaning när hans skuldtyngda kollega får ett mentalt sammanbrott under en rättegång.

 • 6.9IMDb
  Monica Z - ett lingonris i ett cocktailglas
  6.9IMDb2013, Biografi, Drama, Musikal

  Monica Zetterlund blev under 1960-talets en av Sveriges mest älskade sångerskor. Filmen skildrar fritt de omtumlande år då hon som ung ensamstående mamma gjorde resan från telefonväxeln i Hagfors till ett utsvävande liv i Stockholm.

 • 6.9IMDb
  Borg
  6.9IMDb2017, Drama

  Borg är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den ameri...

 • 7.1IMDb
  Wrath of Man
  7.1IMDb2021, Action, Kriminaldrama, Thriller

  En nyanställd säkerhetsvakt för värdetransporter överraskar sina medarbetare under ett rån när han visar upp oanade talanger för att avvärja det. Detta får dem att undra vem han är och var han kommer ifrån. Snart blir hans motiv och bakgrund känd när han tar till drastiska åtgärder för att få sin...

 • 6.5IMDb
  Kvinnan på tåget
  6.5IMDb2016, Mysterium, Thriller

  Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag tillbringar hon sin pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.

 • 5.6IMDb
  Mördande legender
  5.6IMDb1998, Skräck

  Natalie och hennes vänner studerar på Pendeltons universitet där de tar en kurs om vandringssägner. De älskar att höra om de hemskheter som inträffat tidigare på universitetet tills sägnerna plötsligt blir verklighet.

 • ANNONS
 • Prosjekt Z
  2021, Komedi, Skräck

  En grupp filmstudenter tar med sig tre lediga skådespelare till ett nedlagt hotell i de norska fjällen för att spela in en zombiefilm. Deras fiktion blir plötsligt verklighet när en okänd varelse börjar terrorisera filminspelningen.

 • 8.0IMDb
  La La Land
  8.0IMDb2016, Dramakomedi, Musikal, Romantik

  Jazzpianisten Sebastian och den aspirerande skådespelerskan Emma faller för varandra samtidigt som de kämpar med karriären.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy