Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.
Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.
Jamie Oliver lagar bland annat en pizza med ratatouille-liknande pålägg, samt lamm och risotto med tomat.
Markiz lagar flankstek med ugnsbakad blomkål med smak av mynta och koriander tillsammans med en syrlig tomatsalsa.
Nigella gör klassiska rätter och ger dem en twist. Först bjuder hon på mac 'n' cheese med krabbkött och sedan introducerar hon oss för söta och salta chokladkakor som kan ätas direkt från ugnen.
Fabian visar hur man sockersteker fisk och serverar de med primörer samt en messmörsås som ni inte vill missa!
Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.
Vet du hur fisk ska grillas? Här får du de bästa tipsen av grillmästaren Per Ehrlund som också delar med sig av receptet på det perfekta tillbehöret till hel grillad fisk.
Rachel serverar en chokladälskares glassdröm, bakar chokladbröd och besöker London för att prova choklad från hela världen.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar & andra sötsaker med en twist.
En enkel frukost i caféstil utan ägg. Afik visar sitt knep för att ta en ödmjuk tomat till en helt ny nivå, och Simon sötar det hela med två knäckiga dessertrecept.
Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.
Vet du hur fisk ska grillas? Här får du de bästa tipsen av grillmästaren Per Ehrlund som också delar med sig av receptet på det perfekta tillbehöret till hel grillad fisk.
Rachel serverar en chokladälskares glassdröm, bakar chokladbröd och besöker London för att prova choklad från hela världen.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar & andra sötsaker med en twist.
En enkel frukost i caféstil utan ägg. Afik visar sitt knep för att ta en ödmjuk tomat till en helt ny nivå, och Simon sötar det hela med två knäckiga dessertrecept.
Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.
Vet du hur fisk ska grillas? Här får du de bästa tipsen av grillmästaren Per Ehrlund som också delar med sig av receptet på det perfekta tillbehöret till hel grillad fisk.
Rachel serverar en chokladälskares glassdröm, bakar chokladbröd och besöker London för att prova choklad från hela världen.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar & andra sötsaker med en twist.
En enkel frukost i caféstil utan ägg. Afik visar sitt knep för att ta en ödmjuk tomat till en helt ny nivå, och Simon sötar det hela med två knäckiga dessertrecept.
Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.
Vet du hur fisk ska grillas? Här får du de bästa tipsen av grillmästaren Per Ehrlund som också delar med sig av receptet på det perfekta tillbehöret till hel grillad fisk.
Rachel serverar en chokladälskares glassdröm, bakar chokladbröd och besöker London för att prova choklad från hela världen.
De två svenska bakdrottningarna Andréa Brändström och Fredrika Hartzell äter sig igenom det bästa Stockholm har att bjuda på i sötsakväg innan de slår sina slevar ihop för att fullända sina söta favoriter.
I den här nya bakprogrammet får vi följa med härliga Filip Poon in i köket där han på ett lättsamt och lekfullt sätt skapar bakverk, drinkar & andra sötsaker med en twist.
En enkel frukost i caféstil utan ägg. Afik visar sitt knep för att ta en ödmjuk tomat till en helt ny nivå, och Simon sötar det hela med två knäckiga dessertrecept.
Sofia lagar massor av gott du kan njuta av på en festlig TV-kväll.
Vet du hur fisk ska grillas? Här får du de bästa tipsen av grillmästaren Per Ehrlund som också delar med sig av receptet på det perfekta tillbehöret till hel grillad fisk.
Rachel serverar en chokladälskares glassdröm, bakar chokladbröd och besöker London för att prova choklad från hela världen.