vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Masked singer Sverige

Dela
Följ med när tolv välkända personer tävlar i en av de mest spektakulära sångtävlingarna någonsin. Frågan är om vår expertpanel kan klura ut vilka som döljer sig bakom de sagolika maskerna? "Masked Singer Sverige" är en svensk version av det populära underhållningsprogrammet "The Masked Singer," som har sina rötter i Sydkorea. Programmet hade premiär i Sverige 2021 och har sedan dess blivit ett mycket populärt TV-format. "Masked Singer Sverige" kretsar kring kända personer som tävlar genom att uppträda i olika utstyrslar och masker för att dölja sin identitet. Deras sång- och underhållningsförmåga bedöms av en panel av kändisar och även av tittarna, som försöker lista ut vilka som gömmer sig bakom maskerna. Varje avsnitt avslutas med att en av deltagarna avslöjas och åker ur. Panelen i den kommande säsongen 2024 består återigen av Felix Herngren, Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och själva programmet leds av David Hellenius. Några av gästerna som dykt upp i programmet iförd mask är bland annat Robert Wells, Marianne Mörck, Janne Andersson och Joakim Lundell.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

Streama Masked singer Sverige

Annons
Betygsätt Masked singer Sverige
362
201

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer