vidare till tv.nu
ANNONS
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

MusikUnderhållning

Masked singer Sverige

Sverige

Följ med när tolv välkända personer tävlar i en av de mest spektakulära sångtävlingarna någonsin. Frågan är om vår expertpanel kan klura ut vilka som döljer sig bakom de sagolika maskerna?

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Musik, Underhållning, S2:A1

  Äntligen får vi möta säsongens sex första maskerade stjärnor! De bjuder på storslagen show, men panelen ställs inför kluriga frågor. Vem gömmer sig i Cyberninjan? Kan Felix lita på sin magkänsla? Och vad gör Måns dagbok på scen?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Musik, Underhållning, S2:A2

  En av förra årets deltagare hoppar in som vikarie i panelen och vi får stifta bekantskap med sex nya masker som både förvirrar och förför. Sjöjungfrun väcker starka känslor och Nallen får panelen att tänka på både opera och hockey.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Musik, Underhållning, S2:A3

  Första omgångens masker är tillbaka och Spelmannen, Trollkarlen, Cyberninjan, Fru Kanin och Riddaren bjuder på nya spektakulära framträdanden. Gissningarna haglar från panelen och både Zlatan och tjuvrökning diskuteras flitigt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Musik, Underhållning, S2:A4

  Astronauten, Mjukglassen, Sjöjungfrun, Lokatten och Sagoträdet är tillbaka och gör panelen totalt förvirrade. Vi bjuds på tre ledtrådar, varav en handlar om ett världsberömt band och en annan om ett dansant yrke.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Musik, Underhållning, S2:A5

  Kampen om de åtråvärda kvartsfinalplatserna kan börja och nu får våra tävlande framföra två låtar var. Denna gång får panelen lite extra hjälp då maskerna smygfilmats under veckan. Dessutom bjuds vi på en mega-chock.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Musik, Underhållning, S2:A6

  De sista platserna till kvartsfinalen ska haffas och även den här veckan bjuder maskerna på två nummer var. Dessutom får vi veta mer om Sagoträdets dryckesvanor och Lokattens matvanor. När Sjöjungfrun tar ton blir panelen totalt förvirrad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Musik, Underhållning, S2:A7

  Semifinalen närmar sig och kampen om att knipa en plats tar sin början. En kändis bjuder på ledtrådar och våra masker överraskar panelen med presenter. Förvirring uppstår när Pernilla får ett brev och flera ögonbryn höjs över Felix påstådda nattgäst.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Musik, Underhållning, S2:A8

  Det har blivit dags för semifinal och för första gången får panelen ställa frågor till maskerna. Innan kvällen är slut kommer två deltagare avslöjats och stämningen är minst sagt förväntansfull. En hemlig joker skruvar upp temperaturen ytterligare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Musik, Underhållning, S2:A9

  Efter åtta färgsprakande veckor gör Sagoträdet, Trollkarlen och Spelmannen upp om den åtråvärda segern i årets Masked Singer Sverige. Panelen är toktaggad på de sista ledtrådarna. Vem vinner gissningsleken? Håll i er! Nu kör vi!

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer