vidare till tv.nu
Cirkus Bagge

Cirkus Bagge

Reality, Sverige - Sjuan, Tor 11 okt 20:00, Säsong 1, Avsnitt 1

Lär känna en mer privat sida av den folkkäre Anders Bagge och hans fästmö Johanna Lind, när de bjuder in oss till sitt hem och sin vardag och en unik inblick i deras högst normala och samtidigt synnerligen onormala liv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Reality

  Vi får följa med Anders Bagge och hans blivande fru Johanna Lind som delar med sig av alla härliga upptåg och får en exklusiv inblick i deras hektiska liv med alltifrån bröllopsplanering till husrenovering.

 • 01:00Avsnitt 2
  Reality

  Bröllopsplaneringen fortsätter och Anders Bagge och Johanna Lind besöker kyrkan där vigseln ska hållas. Medans Anders hänger med sina kompisar i sin nybyggda Man Cave försöker Johanna få allt praktiskt i livet att fungera.

 • 01:00Avsnitt 3
  Reality

  Anders Bagge och Johanna Lind försöker bli sams efter ett stort bråk. Paret utsätts också för en av sina största prövningar någonsin när de tillsammans med svärföräldrarna ska göra en road trip med husbil till Gekås i Ullared.

 • 01:00Avsnitt 4
  Reality

  Anders och Johanna testar maten inför bröllopet och besöker festlokalen. Anders har det stressigt på jobbigt och reser Sverige runt. Anders börjar också bygga en pool till sina hundar och mitt i all stress hamnar han på sjukhus.

 • 01:00Avsnitt 5
  Reality

  Anders får äntligen lämna sjukhuset efter det dramatiska benbrottet. Parets relation testas på allvar när bröllopsplanerna kastas om efter olyckan. Mitt i allt kaos har Johanna planerat in en släktmiddag och Anders jobbar på en stor överraskning.

 • 01:00Avsnitt 6
  Reality

  Bröllopsdagen närmar sig och paret får ta professionell hjälp av Let's Dance-domaren Ann Wilson med att anpassa sin bröllopsdans efter Anders fotskada. Samtidigt överraskar parets vänner med en varsin svensexa och möhippa.

 • 01:00Avsnitt 7
  Reality

  Efter flera månaders arbete är paret äntligen framme vid dagen för sitt sagobröllop. Men dagen kantas av problem då Anders samma morgon fortfarande inte har hittat sin vigselring och Johannas väg till kyrkan hotas att stoppas av demonstrationer.

 • 01:00Avsnitt 8
  Reality

  Den stora ceremonin i kyrkan är avklarad och Anders och Johanna är nu äntligen man och hustru. Efter kyrkan väntar alla deras vänner på bröllopsmiddagen. Dessutom smider Anders planer för att överraska sin nyblivna fru med den perfekta smekmånaden.