vidare till tv.nu
Ben 10
Lyssna på vår TV-poddsektionspartner

Ben 10

Cartoon Network, Tor 25 april 06:00 - 06:15

2.6 IMDb, Action, Animerat, USA

Bens, Gwens och farfar Max nästa resa blir till slottet Bishopbrook för att besöka en avlägsen släkting som är kunglig. Men när Ben stöter på ett spöke i det hemsöka slottet, visar det sig vara hans nya rival Kevin 11.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • 01:00Avsnitt 1 - Omni-Copped
  Action, Animerat

  När farfar Max ingenjörskompis Phil Billings ger Team Tennyson en Omni-kopter, ett supermodernt flygande fordon som kan transportera Rosthögen på äventyr över havet, möter Åke Ånga upp dom för att förstöra deras första testflygning.

 • 01:00Avsnitt 2 - Den här är för Kevin
  Action, Animerat

  Under ett sista stopp vid en leksaksaffär, innan Bens, Gwens och farfar Max jungfruresa över Atlanden. springer Ben på sin gamla mobbare Kevin 11, som nu har nya krafter. Han kan förvandla sig till aliens, precis som Ben.

 • 01:00Avsnitt 3 - Mus på kattmässan
  Action, Animerat

  Tillbaks i Usa får Ben inte vara med i att kattcosplaytävling, Top Tail, utan att ha en egen kostym. Men när han blir Rath, en ny kattlik alien med attityd, blir Bens nyfunna vilda sida snabbt lite för mycket för honom.

 • 01:00Avsnitt 4 - Motpoler
  Action, Animerat

  Under en tur till Sydpolen landar Team Tennyson på Nordpolen istället, men Ben upptäcker snart två brottslingar: Anod och Katod, vetenskapsmän med magnetisk kraft som vill hålla världen gisslan genom att hota med att ända på jordens magnetiska poler.

 • 01:00Avsnitt 5 - Nödlögner
  Action, Animerat

  Ben, Gwen och farfar Max besöker en nationalpark för att titta på Ayasha-pelarna, en antik Stonehengelik stenformation. Men när den onda trollkarlen Hex kommer dit måste Ben strida mot en best Hex med hjälp av magi skapat av enorma stenblock.

 • 01:00Avsnitt 6 - Välkomna till Zombozo-zonen
  Action, Animerat

  Under medeltiden tvingas Lag Tennyson kämpa för att minnas att de inte befinner sig i forntiden alls, utan snarare på en Medeltidsvecka, där Kung Zombozo har hypnotiserat gästerna till att tro att de lever i det förgångna!

 • 01:00Avsnitt 7 - Bron stängd
  Action, Animerat

  Efter att en viadukt kollapsat på en motorväg, sitter Lag Tennyson i en bilkö tillsammans med Simon Sez och familj. Men när Ben och Simon går samman för att fixa trafikstockningen, gör Simon bara saken mycket, mycket värre.

 • 01:00Avsnitt 8 - Strandskallar
  Action, Animerat

  När man rest till Tampa Beach, Florida, hoppas Lag Tennyson på en välbehövlig vila och avkoppling, men Stormarna utan Känslostormar, Väderskallarna, har andra planer som Ben måste tillintetgöra: Att bygga en ny strandbas!

 • 01:00Avsnitt 9 - Charmskolan är slut
  Action, Animerat

  Under en familjegrillning på en camping i skogen, använder Charmcaster sin trolldom för att byta skepnad med Gwen, men när Ben får syn på Charmcaster som smyger omkring, attackerar han, omedveten om att det är hans förtrollade kusin!

 • 01:00Avsnitt 10 - Billy Bajiljon
  Action, Animerat

  I Aspen, Colorado vandrar Ben, Gwen och Max för att hitta Glömmaren, men när de inser att de har råkat på Billy Biljons egen Vinter i juli-skidort, måste Ben kämpa mot Billy, med hjälp av självaste Glömmaren.

 • 01:00Avsnitt 11 - Franken-Fajt
  Action, Animerat

  Ben sätter sig i Rostbuggen för en körlektion längs sanddynerna på Cape Cod, men han gör en galen U-sväng när Rostbuggyn förvandlas till ett motormonster av Bootleg, en alien som Kevin 11 transformerat till, med krafter liknande Upgrades!