vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Drama, Kriminalare

Maria Lang

5.8 IMDb2013 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 4 av 6

Tis 26 jan 22:05 - 23:35 • reprisDR1
Kommissær Christer Wijk skal forloves med Gabriella, arving til godset Rödbergshyttan. Forlovelsesfesten bliver imidlertid brat afbrudt, da resterne af et kvindelig bliver fundet på godsets jorder. Puck og Christers efterforskning afslører en historie om magt, penge og kærlighed, som har pågået i flere generationer - en historie, som bliver mere personlig for Christer, end han bryder sig om.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Mördaren ljuger inte ensam
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Puck åker med en grupp vänner till sin universitetshandledares stuga på en ö. Men när en av gästerna hittas mördad och Einars vän Christer kommer till ön för att utreda fallet kompliceras saker och ting.

  Netflix
  SF Anytime
  +3
 • Avsnitt 2 - Kung liljekonvalje av dungen
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Puck, Einar och Christer är bjudna på bröllop men dagen före bröllopet försvinner bruden spårlöst. När Christer hittar hennes döda kropp blir alla i brudens omgivning misstänkta. Bevisen pekar mot brudens väninna men alla verkar ha något att dölja.

  Netflix
  C More
 • Avsnitt 3 - Inte flera mord
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Puck och Einar bestämmer sig för att besöka Einars barndomsstad, Skoga, där de får låna hans systers hus. Men de hinner knappt komma dit förrän idyllen slås i spillror när Einar hittar en död man på gräsmattan.

  Netflix
  C More
 • Avsnitt 4 - Rosor, kyssar och döden
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Einar och Puck åker till Rödbergshyttans gods där Christer ska ha förlovningsfest med sin Gabriella som bor på godset. Men idyllen krossas när Puck hittar Gabriellas farfar mördad. Bakom fasaden döljer sig mörka hemligheter.

  Netflix
  C More
 • Avsnitt 5 - Farliga drömmar
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Nobelpristagaren i litteratur, Anders Hallmans, son dör. Till en början vet man inte om Hallmans son dog av naturliga orsaker eller om han blev mördad. Men när även Hallman dör råder det inte längre några tvivel om att det handlar om mord.

  Netflix
  C More
 • Avsnitt 6 - Tragedi på en lantkyrkogård
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Einar och Puck ska fira jul på prästgården men julfirandet blir avbrutet när ett mord inträffar. Plötsligt är prästgården och byn full av poliser, fotografer och rättsmedicinska experter med Christer Wijk i spetsen.

  Netflix
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson