vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Game show

Kender du typen?

2018 • Danmark

Mån 08 mar 03:35 - 04:15 • reprisDR1
Hvilken kendt dansker har købt en gammel dør med hjem fra Bali? Hvem er det legebarn, med både drone, sportsvogn og båd, som bor i en taglejlighed lige ved siden af Kongens Have i København.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2021
 • Säsong 2017
 • Säsong 2018
 • Säsong 2020
 • Säsong 2021
Säsong 2021
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Game show, S2017:A4

  Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der nægter at bruge penge på plasticposer - men til gengæld nyder 180 graders havudsigt med en stor skål slik ved sin side. De to livsstilsdetektiver har en imponerende udsigt over Havneholmen i København, men...

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Game show, S2017:A6

  Hvilken kendt dansker elsker IKEA så højt, at vedkommende besøger varehuset en gang om måneden? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, mens de bevæger sig gennem en villa i Hellerup.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Game show, S2017:A8

  Vi er på besøg hos en kendt dansker, som giver den gas i det århusianske natteliv, men står tidligt op og begynder dagen med et havbad og et hjemmelavet ingefærshot. Hovedpersonen synger højt under bruseren, og Anne Glad og Flemming Møldrup kaster sig ud i skønsang i forsøget på at regne ud, hvem...

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Game show, S2017:A9

  Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der starter sin dag med ro-træning, og slutter den med et vodkashot. De kommer på en særlig prøve, da de bliver udfordret i hovedpersonens anden træningsdisciplin; hulahopring.

 • Avsnitt 10 - Julespecial
  Dokumentär, Game show, S2017:A10

  Vi besøger en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud?

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer