vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Robinson

...

Sverige
RealityUnderhållning
0
0

En grupp svenskar kämpar för sin överlevnad i vildmarken. Det gäller att ha en stark kampvilja och en stor dos slughet för att klara sig. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar och kammar hem en halv miljon kronor.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 10
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Säsong 9
 • Säsong 10
Säsong 10
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S10:A1

  Tolv förväntansfulla deltagare är på väg mot sitt livs äventyr. Vem som bara tänker på sig själv eller kämpar för sitt lag, ställs på sin spets redan från start, och inte alla beslut ses med blida ögon.

 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S10:A2

  Grupperingarna blir tydligare och stämning allt sämre i Gränslandet. Allt når sin kulmen när en i gruppen lurar en annan när en biljett in i Robinson står på spel. Men allt är väl tillåtet i spel och kärlek, eller?

 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S10:A3

  I träskmarken fortsätter kampen om överlevnad, somliga visar på stor uppfinningsrikedom i jakten på föda. Att bidra i lägret har blivit största fokus i ena laget. Tankarna kring vem som hjälper till minst skapar nybildade pakter och oro.

 • Avsnitt 4
  Reality, Underhållning, S10:A4

  Egentid är en bristvara i Gränslandet och vår Gränsländare njuter av den så länge det går. När ett nytt ansikte dyker upp hoppas han att det inte är en jobbig typ men upptäcker snart att de har en hel del gemensamt.

 • Avsnitt 5
  Reality, Underhållning, S10:A5

  Ett stort beslut väntar för en av deltagarna, där hela lagets välbefinnande står på spel mot den egna säkerheten. Årets första Robinsontävling är på ingång och pricksäkerhet har aldrig varit viktigare i kampen om att slippa öråd.

 • Avsnitt 6
  Reality, Underhållning, S10:A6

  Säsongens första öråd står för dörren. För det förlorande laget väntar immunitetstävling. Men allt är inte som det verkar i lägret, och frågan är vem som egentligen kan känna sig säker inför kvällens utröstning?

 • Avsnitt 7
  Reality, Underhållning, S10:A7

  Efter ett stormigt öråd finns känslor av både ilska och besvikelse i båda lägren. Nya lagledare skall utses och medan vissa viker sig för gruppen, satsar andra högt och tänker inte ge sig förrän makten hamnat i rätt pakt.

 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S10:A8

  Final i Gränslandet! Det är nu allt ska avgöras, vem kommer att vinna och bege sig till Robinson för att fortsätta tävla?

 • Avsnitt 9
  Reality, Underhållning, S10:A9

  Ett viktigt beslut väntar för lagledarna, där valet mellan ärlighet eller svek inte är så enkelt som det verkar. Särskilt inte då det finns en mullvad i gruppen som har andra intentioner än vad som faktiskt sägs.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Reality, Underhållning, S10:A10

  Att vinna Robinsontävlingen har aldrig varit viktigare, då en förlust kommer innebära förödande konsekvenser för somliga. För ena laget blir det extra viktigt att tagga till, då hela laget har insjuknat och måste fejka sig fram som ett starkt lag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Reality, Underhållning, S10:A11

  För vissa är vikten av en vinst i immunitetstävlingen större än allt, men när konsekvenserna av att komma sist blir tydliga, så blir tävlingen plötsligt viktig för alla i laget. För det vinnande laget av Robinsontävlingen väntar horribla nyheter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Reality, Underhållning, S10:A12

  Katastrofala nyheter väntar för ena laget, för några deltagare innebär det slutet på äventyret. För andra laget blir chocken, och glädjen, stor när de inser vilka motståndare de kommer få kämpa mot i dagens pristävling.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Reality, Underhållning, S10:A13

  Ett viktigt pris står på spel i pristävlingen, där ett tufft motstånd väntar. Medan somliga är starstrucked så känner andra en besvikelse över hur laguppdelningen ser ut. Ett viktigt val måste göras där vinnaren kommer få en mäktig vågmästarroll.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Reality, Underhållning, S10:A14

  I ena laget har sammanhållningen plötsligt blivit bättre och nytt hopp tänds för den som tidigare varit utanför. I andra laget är dock dysfunktionaliteten ett faktum och när somliga lurar till sig extra mat så stiger irritationen ytterligare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Reality, Underhållning, S10:A15

  För ena laget är en vinst i dagens Robinsontävling ett måste, då den extra rösten som tillfallit lagkaptenen sätter skräck hos vissa deltagare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Reality, Underhållning, S10:A16

  Laget som slipper öråd hoppas på en härlig dag på stranden. För andra laget väntar både immunitetstävling och ett turbulent öråd där inget riktigt är som det verkar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Reality, Underhållning, S10:A17

  Sammanhållningen är totalt död i ena laget, där beslutet inför örådet fick brutala följder för en viss deltagare. I andra laget saknas en kär vän, men glada överraskningar väntar. Dessutom är priset i pristävlingen något som får alla att sukta extra.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Reality, Underhållning, S10:A18

  Det vinnande laget känner av en enorm förbättring i gruppdynamiken, men lömska planer börjar gro där alla lagmedlemmar inte kommer vara välkomna. En rolig utmaning väntar men allt är inte så ljuvligt som det ser ut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Reality, Underhållning, S10:A19

  Ett uppror är på gång där en viktig makt står på spel och en oväntad talang höjer stämningen. Somliga försöker reda ut sina känslor med gruppen medan andra kämpar med att hålla förbittring inombords för att undvika konflikter.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Reality, Underhållning, S10:A20

  Båda lagen kämpar hårt för att ta hem Robinson-statyetten och undvika öråd, men somliga visar upp mindre charmiga sidor under tävlingen, vilket gör andra osäkra. Dock visar sig förlusten kunna vändas till vissas fördel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Reality, Underhållning, S10:A21

  Oron kring immunitetstävlingen är stor, både för dem som vill vinna men också för dem som absolut inte får vinna. En sanning uppdagas och skapar både förargelse och dåligt samvete. Kommer vänskap gå före pakt när det blivit dags för öråd?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Reality, Underhållning, S10:A22

  Blodshämnden från gårdagens öråd har väckt stor besvikelse hos den utnämnda, medan resterande lagmedlemmar är mycket nöjda. En jobbig natt med monsunregn har gjort alla taggade på att vinna pristävlingen och få mätta sig med århundradets bästa pris.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Reality, Underhållning, S10:A23

  Frustrationen över förlusten är stor och vissa känner sig färdiga med gruppen. Svåra val väntar för båda lagen, men för det vinnande laget blir det extra tuffa beslut då Anders presenterar priset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Reality, Underhållning, S10:A24

  Karantänlägret får sitt första brev och blir supertaggade när de inser innebörden. Det har blivit dags för Robinsontävling men allt är sannerligen inte som det verkar. Nya ansikten gör entré och skapar stor förvirring.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 25
  Reality, Underhållning, S10:A25

  De nya lagen skall för första gången möta varandra i Robinsontävlingen, som minst sagt kräver stor uthållighet. För det förlorande laget blir besvikelsen stor, men för vissa kan inte ens en förlust ta bort glädjen över det nya härliga laget.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 26
  Reality, Underhållning, S10:A26

  Nya roller börjar visa sig, men att vara sitt bästa jag är inte lätt när hungern gör sig påmind. Att knipa immuniteten har aldrig varit viktigare, då vissa känner sig slängda åt vargarna inför kvällens öråd, som bjuder på en glad överraskning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 27
  Reality, Underhållning, S10:A27

  Vänskap och snälla gester visar sig ha lite mer taktiska avsikter när det börjar närma sig en sammanslagning. Vikten av att ha ödet på sin sida har blivit viktigare än någonsin när det blivit dags för säsongens första ödeskamp.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 28
  Reality, Underhållning, S10:A28

  Vinnarlaget från ödeskampen har ett svårt beslut att fatta och det finns delade meningar hur man bör tänka. Ett sorgligt avsked väntar för andra laget, innan det blivit dags för nästa spännande uppdrag.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 29
  Reality, Underhållning, S10:A29

  Det har blivit dags för auktion i Robinson där fokus på vad som bör köpas är minst sagt olika i de båda lagen. Det ena laget möts av stor besvikelse när de kommer tillbaka medans det andra laget möts av dubbel glädje.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 30
  Reality, Underhållning, S10:A30

  Det har blivit dags för den andra och sista ödeskampen, där nervositeten bidrar till dålig stämning och konflikt. Men dålig stämning är inte den enda stormen deltagarna drabbas av då en kraftig orkan närmar sig ön.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 31
  Reality, Underhållning, S10:A31

  Efter en hård och stormig natt har det blivit dags att ta reda på vilka som kommer behöva mötas i kvällens öråd. Men innan örådet ska de utvalda först mötas i en prövande immunitetstävling, där förloraren kommer få en obehaglig överraskning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 32
  Reality, Underhållning, S10:A32

  Saknaden är stor efter gårdagens öråd och en tydlig syndabock pekas ut. Sammanslagningen står inför dörren, men innan dess ska alla få mötas i den första individuella tävlingen där vinsten kommer ha stor betydelse för det framtida spelet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 33
  Reality, Underhållning, S10:A33

  Det har blivit dags för sammanslagningen och båda lagen är fast beslutna att behålla sina forna lag-pakter. Ett stort svek väntar och frågan är hur länge lag nord och lag öst kommer vara intakta?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 34
  Reality, Underhållning, S10:A34

  Nya sanningar uppdagas i ena pakten vilket leder till en splittring. Konflikten stegras inför Robinsontävlingen och tidigare bundsförvanter är nu bittra fiender.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 35
  Reality, Underhållning, S10:A35

  En viktig immunitet står på spel i dagens Robinsontävling, men tankarna om att inte visa sig för svag eller stark börjar också gro. Oron är stor över att den ena pakten totalt har fallit och att den andra pakten nu står i enorm majoritet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 36
  Reality, Underhållning, S10:A36

  Majoritetspakten har olika planer på vem de vill ha ut på örådet, medan personer i den fallna pakten fortfarande försöker gripa efter halmstrån. I dagens röstkamp finns olika viljor, och inte alla kommer ge sitt bästa för vinst.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 37
  Reality, Underhållning, S10:A37

  Känslorna är starka efter gårdagens diskussioner på örådet. En återkomst skapar både glädje och frustration innan det blivit dags för veckans kaptenstävling, där priset överträffar allas förväntningar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 38
  Reality, Underhållning, S10:A38

  Gänget kommer tillbaka med delade känslor kring vem den nya kaptenen är, och när valet till högborgen skall göras så är det med lika delade känslor som den nya gruppen flyttar in. Anders kommer med skakande nyheter till gruppen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 39
  Reality, Underhållning, S10:A39

  De utvalda får ännu högre press på sig att vinna när Anders presenterar priset. Lyckokänslor byts snabbt ut till tårar och för vissa är utanförskapet ett faktum. Ett jobbigt rykte skapar skräck och oro inför Robinsontävlingen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 40
  Reality, Underhållning, S10:A40

  Deltagarna inser att Robinsontävlingen aldrig har varit viktigare när Anders berättar att det inte enbart är en immunitet som står på spel. En tuff kamp under ytan väntar och för vinnaren väntar ett betydligt tuffare beslut.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 41
  Reality, Underhållning, S10:A41

  Tydliga planer över vem som bör bli utröstad cirkulerar på stranden, men oron över duellen gör att somliga tar paktandet i egna händer och visar sin mest manipulativa sida. Misstron mot varandra ökar och tilliten inför örådet är på låg nivå.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 42
  Reality, Underhållning, S10:A42

  Oron är stor inför vem som kommer tillbaka från Gränslandet. I kaptenstävlingen gäller det att ha många allierade, vilket är svårt för den som står paktlös.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 43
  Reality, Underhållning, S10:A43

  Den nya kaptenen gör sitt val till högborgen och besvikelsen hos somliga är stor. En missunnsamhet börjar växa och visar nya, inte helt charmiga sidor hos några. Frågan är vem som egentligen gjort det största misstaget?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 44
  Reality, Underhållning, S10:A44

  För den som känner sig lyckosam finns tyvärr bara en sanning - turen vänder alltid! För somliga får detta förödande konsekvenser. Känslan av att alla inte är lika mycket värda sprids i den stora pakten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 45
  Reality, Underhållning, S10:A45

  Det har blivit dags för den sista Robinsontävlingen där vinnaren blir immun och har därmed säkrat en plats i finalveckan. För förlorarna blir det extra viktigt att hålla både vänner och fiender nära.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 46
  Reality, Underhållning, S10:A46

  Det är dags för det sista örådet innan finalveckan. Nu gäller det att få över rätt personer på sin sida och att ge allt i den stundande immunitetstävlingen. Vissa tar på sig mer hotfulla roller, vilket inte ses med blida ögon.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 47
  Reality, Underhållning, S10:A47

  Finalveckan i Robinson, men alla är inte helt nöjda med vilka som tagit sig ända hit. Officiellt är pakterna upplösta och det är upp till var och en att vara stark, klurig och smart för att klara sig genom de kommande tävlingarna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 48
  Reality, Underhållning, S10:A48

  Det gäller att leverera när det blivit dags för den andra finaltävlingen, men poängsystemet skapar oro och osäkerhet hos deltagarna. Dessutom kommer Anders med en twist som definitivt inte är uppskattad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 49
  Reality, Underhållning, S10:A49

  Det är viktigare än någonsin att prestera på max och inte falla på målsnöret när det blivit dags för den tredje finaltävlingen och sista chansen att samla poäng för att bli klar till finaldagen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 50
  Reality, Underhållning, S10:A50

  Säsongens sista öråd väntar och tilliten för varandra börjar krackelera. Endast vinnaren av finaltävlingarna sitter säker, medan resterande måste förlita sig på sina gamla allianser. Men hur mycket kan man egentligen lita på sina bästa vänner?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 51
  Reality, Underhållning, S10:A51

  Finalprogrammet rivstartar med en duell där förloraren får lämna. En återförening med välbekanta ansikten blir inte så kär som alla velat. Snart står endast tre finalister kvar som ska göra upp om titeln som årets Robinson 2022.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer