vidare till tv.nu

Hälsa, Medicin

The Bad Skin Clinic

Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 6

Mån 12 apr 20:00 - 21:05 • reprisKanal 11
Dr Emma hjälper Abi som lider av överdriven svettning. Stephen söker vård för en hudsjukdom som gör att han har 200 fettknölar under huden.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Hälsa, Medicin, S1:A1

  Louises hudåkomma har tagit över hennes liv och nu är hon i desperat behov av hjälp. Cystorna, pormaskarna och aknen på 43-åringen Scotts rygg förstör hans liv.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Episode 2
  Hälsa, Medicin, S1:A2

  Tjugofyraåringen Elise besöker dr Emma i ett sista försök att göra något åt sin otroligt smärtsamma hudåkomma. Gary vill få bort en knöl på bakhuvudet.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Hälsa, Medicin, S1:A3

  Gavin som har illaluktande blåsor i armhålor och skrev söker vård hos Dr Emma. Abi dras med allvarlig akne, men han är livrädd för nålar och tabletter som måste sväljas.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Hälsa, Medicin, S1:A4

  Rachaels kropp är täckt med hundratals knölar. Kan Dr Emma hjälpa henne att få ett mer normalt liv? John vill operera näsan som har blivit stor och svullen.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Hälsa, Medicin, S1:A5

  Dr Emma avmystifierar Stephens svåra eksem som har lett till att hans fingertoppar gör ont och blöder. Sarahs svåra rosacea gör att hon skäms för mycket för att gå ut.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Hälsa, Medicin, S1:A6

  Dr Emma hjälper Abi som lider av överdriven svettning. Stephen söker vård för en hudsjukdom som gör att han har 200 fettknölar under huden.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Episode 7
  Hälsa, Medicin, S1:A7

  David besöker Dr Emma för att få hjälp med en stor knöl på ryggen som växer snabbt. Arias övergång från man till kvinna fördärvas av skäggväxten i ansiktet.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Episode 8
  Hälsa, Medicin, S1:A8

  Sarahs allvarliga rosacea medför att hennes ansikte är så rött att hon inte vill gå ut. Dr Emma använder sig av avancerad teknik för att ta bort en tumör från Tracyleannes näsa.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer