vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Mitt liv som snut

7.5 IMDb2019 • USA • Säsong 1, Avsnitt 2

Mån 19 apr 04:20 - 05:00 • reprisTV12
Grim och hans kriminalare planerar en antiterror-operation. Samtidigt måste Fowler handskas med ett gäng mytomaner och Habib blir förälskad i en brandman.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - The Queen's Birthday Present
  Sitcom, S1:A1

  Fowler glömmer bort hans och Patricias 10-åriga bröllopsdag och Fowlers dåliga minne skapar stora spänningar i deras förhållande.

 • Avsnitt 2 - Fire and Terror
  Sitcom, S1:A2

  Grim och hans kriminalare planerar en antiterror-operation. Samtidigt måste Fowler handskas med ett gäng mytomaner och Habib blir förälskad i en brandman.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3 - Honey Trap
  Sitcom, S1:A3

  Fowler och hans kvinnliga kollega Habib ska vara med i ett pubquiz och Fowler är säker på vinst då Habib är extremt allmänbildad. Men som vanligt ställer Grim till det för Fowler då han ska använda Habib som lockbete i en undercover-operation.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Rag Week
  Sitcom, S1:A4

  Studenterna har nollningsvecka vilket ställer till oreda i staden. Dessutom måste Fowler hantera ett bankrån.

 • Avsnitt 5 - Night Shift
  Sitcom, S1:A5

  Fowler får besök av sin tonårsson Bill. När det visar sig att Bill har ett mer aktivt sexliv än Fowler och Patricia leder det till kris i relationen och Patricia vill att hon och Fowler går till en sexrådgivare, något som Fowler inte vill gå med på.

 • Avsnitt 6 - Kids Today
  Sitcom, S1:A6

  Fowler och hans kollegor åker och campar med ett gäng ungdomskriminella.

 • Avsnitt 7 - Yuletide Spirit
  Sitcom, S1:A7

  Det är juletider och poliserna ska dela ut julklappar. Något som är enklare sagt än gjort då julklapparna blandas ihop och fel person får fel klapp, något som orsakar förvirrad stämning på polisstationen.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer