vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
TVP Polonia • Tis 21 maj 15:15 - 15:45
0
0
Radek Brzózka opowiada o tym, jakie substancje odżywcze uwalniają się z warzyw podczas gotowania, którym warzywom wysoka temperatura służy, a którym szkodzi. Porównuje działanie szybkowaru oraz metodę sous vide.

Upphovsland: Polen

Dela
Betygsätt Jak to działa?
0
0

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy