vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

The Sounds

Kanada • Nya Zeeland

I hopp om att komma ifrån sin kontrollerande familj bestämmer sig Tom och hans fru Maggie för att flytta till Pelorus. Tillsammans vill de öppna en fiskhandel och börja om på nytt.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Open Water
  Drama, S1:A1

  Full av förväntan anländer Maggie till Marlborough Sounds för att återförenas med sin make. Glädjen blir dock kortvarig när han försvinner efter en kajaktur och Maggie tvingas inse att hon kanske inte känner sin man så väl som hon trodde.

 • Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Invånarna i staden är i chock när delar av en kropp hittas i Matai Bay. Esthers närvaro fortsätter att skapa problem och Maggie tvingas lägga sökandet åt sidan. Mitt i allt kaos går Pania och Maggie samman, fast beslutna om att få reda på sanningen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Staden sörjer Aroha och Maggie gör vad hon kan för att hjälpa till med fiskhandeln. Esther tar sig oväntade befogenheter och Frank tappar humöret. I skogen har Toms hälsa förvärrats och han behöver snabbt hjälp om han ska klara sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Toms svek fortsätter att smärta Maggie och än finns det saker hon inte vet. I skogen tvingas Tom fatta ett drastiskt beslut när han inser vem han allierat sig med. Jack gör en oroväckande upptäckt och Zoe ställer Maggie mot väggen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  När Tom och Maggie möts öga mot öga i skogen är frågorna många. Maggie försöker minnas hur deras liv var innan flytten och Tom fortsätter att komma med tomma löften. Situationen eskalerar snabbt och Maggie tvingas fly för sitt liv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Esther är ett steg ifrån att få reda på sanningen och Maggie inser att hon måste lämna Pelorus. Men innan hon ger sig av måste hon hedra sitt löfte till Mitch. Även Jack är Maggie på spåren men frågan är vems sida han egentligen står på?

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Säsongsavslutning. Maggie fattar ett oväntat beslut i hopp om att kunna gottgöra stadens invånare innan hon ger sig av. Att lämna visar sig dock vara lättare sagt än gjort och hennes liv svävar i fara.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer