vidare till tv.nu

Reality

The Strongest Man in History

USA

Fyra av världens starkaste människor reser jorden runt för att gå i historiens mest legendariska titaners fotspår.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Stronger Than a Viking
  Reality, S1:A1

  I den bittra kylan i Moorhead i Minnesota kämpar våra fyra starka hjältar för att testa styrkan mot vikingalegender. Kan de lyfta den enorma 650-kilosmasten likt en vikingakrigare - vilket bröt hans rygg och dödade honom?

 • Avsnitt 2 - Stronger than a Russian
  Reality, S1:A2

  I den sömniga staden Toccoa i Georgia tar våra fyra starka hjältar sig an Paul Andersons - den amerikanska styrkans gudfader - legendariska bedrifter. Kan de utföra det fruktade höftlyftet på 1 200 kilo som gjorde Paul berömd på TV?

 • Avsnitt 3 - One Ton Lift
  Reality, S1:A3

  Styrkekarlarna befinner sig I Storbritannien, Eddie Halls och Englands förste styrkekarl Thomas Tophams hemland. Nick vägrar backa när han och Brian ställs mot varandra i en farlig tunnlyftartävling.

 • Avsnitt 4 - Strongmen Go West
  Reality, S1:A4

  Styrkekarlarna befinner sig i Cody, Wyoming, hemvist för Buffalo Bill's Rough Riders och en styrkekarl som uppträdde med dem vid namn William Bankier. När en okonventionell tävling i att lyfta och bära pianon slår fel hamnar Nicks liv i riskzonen.

 • Avsnitt 5 - Stronger than a Scotsman
  Reality, S1:A5

  Styrkekarlarna tar sig an Höglandsspelen och försöker sig på en rekorderlig bedrift som skulle kunna ge dem alla en plats i de skotska historieböckerna. Supertungviktarna Robert och Brian försöker avgöra saker och ting en gång för alla.

 • Avsnitt 6 - Strongmen Go to Vegas
  Reality, S1:A6

  Våra styrkekarlar befinner sig i Las Vegas för att ta sig an historiens störste styrkekarl, Monte Saldo. Kan de locka en publik och toppa Saldos dödsföraktande bilstunt?

 • Avsnitt 7 - Revolutionary Strongmen
  Reality, S1:A7

  Styrkekarlarna reser till Virginia för att ta sig an otroliga styrkeprestationer från den amerikanska revolutionen. Återigen är det England mot USA i en tävlan om att kasta i ett ton te i en hamn samt släpa en kanon från ett slagfält.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer