vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Torsdag 06 apr
STÄLL IN KANALER

C More Stars

 • On Set!
  2023, Diskussion, Underhållning

  Vi följer med bakom kulisserna i Hollywoods filmindustri. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och tar en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

 • Annette
  6.3IMDb2021, Drama, Musikal, Romantik

  Annette berättar historien om komikern Henry och den internationellt berömda sångerskan Ann. I rampljusets sken är de det perfekta paret: lyckliga och glamorösa. När deras dotter, Annette föds - ett barn med en mycket speciell gåva - kommer deras liv att förändras för alltid.

 • ANNONS
 • The Hunger Games
  7.2IMDb2012, Action, Äventyr, Science fiction

  I ett dystopiskt samhälle där tonåringar slåss på liv och död i det direktsända evenemanget Hungerspelen bestämmer sig 14-åriga Katniss Everdeen för att ta sin lillasysters plats på arenan för att rädda hennes liv.

 • The Hunger Games: Catching Fire
  7.5IMDb2013, Action, Äventyr, Science fiction

  Katniss och Peeta Mellark har nyss vunnit det 74e hungerspelet och återvänder hem till Distrikt 12 för att få lite vila. Men det dröjer inte länge förrän Katniss inser att folk är missnöjda med Capitols styre och att det ligger uppror i luften.

 • ANNONS
 • Sista brevet från din älskade
  6.7IMDb2021, Drama

  Jennifer lever ett liv i lyx med sin välbärgade och inflytelserike make Laurence. Efter en olycka, som får henne att tappa minnet, kämpar hon med att hitta tillbaka till vem hon är. En dag hittar hon gåtfulla kärleksbrev gömda i sitt hem. De passionerade meddelandena avslöjar hennes olyckliga kär...

 • ANNONS
 • Long Story Short
  6.6IMDb2021, Fantasy, Romantisk komedi

  Morgonen efter sitt bröllop vaknar Teddy upp i ett parallellt liv där ett helt år fortlöper på några minuter. Allteftersom tiden passerar förbi framför ögonen på honom börjar han inse hur självupptagen han håller på att bli.

 • 17 Again
  6.4IMDb2009, Komedi

  Den 37-årige Mike är inte helt nöjd med sitt nuvarande liv. Så förvandlas han plötsligt tillbaka till tonåring - och får en chans att rätta till sina misstag.

 • Second Act
  5.8IMDb2018, Romantisk komedi

  Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en co...

 • Elizabeth: A Portrait in Part(s)
  5.9IMDb2022, Dokumentär

  Elizabeth II är den monark som innehaft posten längst i brittisk historia, i år firar hon 70 år på tronen. Hon har levt, och regerat, genom monumentala samhällsförändringar, och vakat över världen som ett enigma alla känner till men få vet mycket om. Elizabeth: A Portrait in Part(s) hyllar och nä...

 • Leon
  8.5IMDb1994, Action, Kriminaldrama, Thriller

  Den italienska torpeden Léon i New York riskerar sitt liv för att skydda den föräldralösa Mathilda. Léon har för första gången någon att bry sig om och Mathilda ser sin chans att hämnas. Konflikten trappas upp mellan Léon och en kriminell polisman.

 • Evil Dead
  6.5IMDb2013, Skräck, Thriller

  Fem ungdomar beger sig till en avlägsen stuga för att hjälpa Mia att bli av med sitt drogberoende. När en av vännerna i smyg börjar läsa högt ur en bok de har hittat i källaren, väcks en blodtörstig ondska till liv.

 • Sjätte sinnet
  8.2IMDb1999, Thriller

  Malcolm Crowe är en högt ansedd barnpsykolog. Alla böcker och utmärkelser i världen har dock inte förberett honom för hans nästa patients problem. Den lille pojken Cole hemsöks nämligen av döda människor.

 • ANNONS
 • John Wick: Chapter 2
  7.4IMDb2017, Action, Thriller

  Den hänsynslöse lönnmördaren John Wick är tillbaka för ytterligare ett uppdrag från de undre kretsarna. Hans tidigare kollega Santino D'Antonio har kallat tillbaka honom för att få hjälp. Johns uppdrag är att ta kontroll över en internationell samling av lönnmördare som rör sig bakom skuggan av s...

 • Lyckligare kan ingen vara
  5.9IMDb2018, Komedi, Romantik

  Fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. Vi har Robert och Josefin vars äktenskap gått i stå när Robert av en slump springer på sin första stora kärlek Sofia. Bloggerskan ...

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy