Jamie fortsätter att använda upp det han har i köksskåpen och frysen. Den här gången är det en enkel curry och en utsökt minestronsoppa som står på menyn.
Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo undersöker hur det kommer sig att Italiens sociala historia har gett upphov till den ytliga kultur som råder i showbizhamnen i Portofino.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Ainsley utforskar den medeltida staden Bonifacio på ön Korsika, samt besöker en lokal honungsproducent.
Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.
Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.
Jamie fortsätter att använda upp det han har i köksskåpen och frysen. Den här gången är det en enkel curry och en utsökt minestronsoppa som står på menyn.
Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo undersöker hur det kommer sig att Italiens sociala historia har gett upphov till den ytliga kultur som råder i showbizhamnen i Portofino.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Ainsley utforskar den medeltida staden Bonifacio på ön Korsika, samt besöker en lokal honungsproducent.
Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.
Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.
Jamie fortsätter att använda upp det han har i köksskåpen och frysen. Den här gången är det en enkel curry och en utsökt minestronsoppa som står på menyn.
Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo undersöker hur det kommer sig att Italiens sociala historia har gett upphov till den ytliga kultur som råder i showbizhamnen i Portofino.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Ainsley utforskar den medeltida staden Bonifacio på ön Korsika, samt besöker en lokal honungsproducent.
Målet för resans sista etapp är Kaliforniens västkust - The Golden State. Här får killarna bland annat lära sig hur man lagar världens bästa potatismos innan de sätter i gång med att göra tidernas största, mest extravaganta hummer.
Andy åker tillbaka till sin hemstad Bondi i Sydney. Han besöker också Pocket City Farm i Camperdown med kocken och kompisen Mark LaBrooy.
Gården Durbanville Hills har en gigantisk produktion. Här får bröderna blanda sitt eget vin. Jack gör egen korv, som Charlie matchar vin till.
Simon och David lagar härliga ugnsbakade rätter, mat som enkelt kan delas med andra och rätter för speciella tillfällen. Det blir alltifrån klassisk stek med potatis till spännande bakverk.
Curtis reser till sin hemstad Melbourne. Här möter han sin bror Luke, träffar gamla vänner och smakar på nya kulinariska skapelser. Det kommer att bli allt från croissanter till australiska känguruer.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Målet för resans sista etapp är Kaliforniens västkust - The Golden State. Här får killarna bland annat lära sig hur man lagar världens bästa potatismos innan de sätter i gång med att göra tidernas största, mest extravaganta hummer.
Andy åker tillbaka till sin hemstad Bondi i Sydney. Han besöker också Pocket City Farm i Camperdown med kocken och kompisen Mark LaBrooy.
Gården Durbanville Hills har en gigantisk produktion. Här får bröderna blanda sitt eget vin. Jack gör egen korv, som Charlie matchar vin till.
Simon och David lagar härliga ugnsbakade rätter, mat som enkelt kan delas med andra och rätter för speciella tillfällen. Det blir alltifrån klassisk stek med potatis till spännande bakverk.
Curtis reser till sin hemstad Melbourne. Här möter han sin bror Luke, träffar gamla vänner och smakar på nya kulinariska skapelser. Det kommer att bli allt från croissanter till australiska känguruer.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Målet för resans sista etapp är Kaliforniens västkust - The Golden State. Här får killarna bland annat lära sig hur man lagar världens bästa potatismos innan de sätter i gång med att göra tidernas största, mest extravaganta hummer.
Andy åker tillbaka till sin hemstad Bondi i Sydney. Han besöker också Pocket City Farm i Camperdown med kocken och kompisen Mark LaBrooy.
Gården Durbanville Hills har en gigantisk produktion. Här får bröderna blanda sitt eget vin. Jack gör egen korv, som Charlie matchar vin till.
Simon och David lagar härliga ugnsbakade rätter, mat som enkelt kan delas med andra och rätter för speciella tillfällen. Det blir alltifrån klassisk stek med potatis till spännande bakverk.
Curtis reser till sin hemstad Melbourne. Här möter han sin bror Luke, träffar gamla vänner och smakar på nya kulinariska skapelser. Det kommer att bli allt från croissanter till australiska känguruer.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Målet för resans sista etapp är Kaliforniens västkust - The Golden State. Här får killarna bland annat lära sig hur man lagar världens bästa potatismos innan de sätter i gång med att göra tidernas största, mest extravaganta hummer.