Justine besöker en wasabigård och provar lyckan på traktens fiskmarknader.
Hillcrest Estate är känt både för sina viner och för sin produktion av olivolja. Jack och Charlie besöker ölbryggeriet där Jack steker burgare ihop med kocken, och därefter blir det wakeboarding på vingården.
Luke besöker blomsterstaden Dalat där den franska kulturen verkligen har satt sina spår.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Vi möter tre kvinnliga stjärnkockar som förbereder sig på att servera mat under Australiens största tennisevenemang.
Justine besöker en wasabigård och provar lyckan på traktens fiskmarknader.
Hillcrest Estate är känt både för sina viner och för sin produktion av olivolja. Jack och Charlie besöker ölbryggeriet där Jack steker burgare ihop med kocken, och därefter blir det wakeboarding på vingården.
Luke besöker blomsterstaden Dalat där den franska kulturen verkligen har satt sina spår.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Vi möter tre kvinnliga stjärnkockar som förbereder sig på att servera mat under Australiens största tennisevenemang.
Justine besöker en wasabigård och provar lyckan på traktens fiskmarknader.
Hillcrest Estate är känt både för sina viner och för sin produktion av olivolja. Jack och Charlie besöker ölbryggeriet där Jack steker burgare ihop med kocken, och därefter blir det wakeboarding på vingården.
Luke besöker blomsterstaden Dalat där den franska kulturen verkligen har satt sina spår.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Vi möter tre kvinnliga stjärnkockar som förbereder sig på att servera mat under Australiens största tennisevenemang.
Justine besöker en wasabigård och provar lyckan på traktens fiskmarknader.
Hillcrest Estate är känt både för sina viner och för sin produktion av olivolja. Jack och Charlie besöker ölbryggeriet där Jack steker burgare ihop med kocken, och därefter blir det wakeboarding på vingården.
Luke besöker blomsterstaden Dalat där den franska kulturen verkligen har satt sina spår.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Vi möter tre kvinnliga stjärnkockar som förbereder sig på att servera mat under Australiens största tennisevenemang.
Justine träffar Ippei Murakoshi för att få reda på hemligheten bakom en perfekt misosoppa.
Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk.
Simon och Dave reser till Finland, där de omedelbart förälskar sig i de vackra sjöarna. Dave får även ta del av en traditionell finsk bastuupplevelse.
Om succéresan för Jamie Oliver, som idag är en av världens största kockar. Han har givit ut över 20 kokböcker och har drygt 5000 anställda.
Hong Kong har mycket att erbjuda inom matlagning men är kanske mest känd för Hakka-matlagningen. Luke tar oss runt i stan och stannar vid sin egen restaurang, Moi Moi.
Justine träffar Ippei Murakoshi för att få reda på hemligheten bakom en perfekt misosoppa.
Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk.
Simon och Dave reser till Finland, där de omedelbart förälskar sig i de vackra sjöarna. Dave får även ta del av en traditionell finsk bastuupplevelse.
Om succéresan för Jamie Oliver, som idag är en av världens största kockar. Han har givit ut över 20 kokböcker och har drygt 5000 anställda.
Hong Kong har mycket att erbjuda inom matlagning men är kanske mest känd för Hakka-matlagningen. Luke tar oss runt i stan och stannar vid sin egen restaurang, Moi Moi.
Justine träffar Ippei Murakoshi för att få reda på hemligheten bakom en perfekt misosoppa.
Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk.
Simon och Dave reser till Finland, där de omedelbart förälskar sig i de vackra sjöarna. Dave får även ta del av en traditionell finsk bastuupplevelse.
Om succéresan för Jamie Oliver, som idag är en av världens största kockar. Han har givit ut över 20 kokböcker och har drygt 5000 anställda.
Hong Kong har mycket att erbjuda inom matlagning men är kanske mest känd för Hakka-matlagningen. Luke tar oss runt i stan och stannar vid sin egen restaurang, Moi Moi.
Justine träffar Ippei Murakoshi för att få reda på hemligheten bakom en perfekt misosoppa.
Rick säger tack och adjö till USA innan han korsar världens mest trafikerade gränsövergång från San Diego till Tijuana för att börja sitt mexikanska äventyr. Han äter tortillas, burritos och färsk fisk.