vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Älskar, älskar inte

...

Sverige
Reality
0
0

Vi möter svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. Nu planerar partnern att flytta till Sverige för kärlekens skull och det är dags att bygga ett liv tillsammans. Överlever kärleken den stora förändringen och kulturkrocken?
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Drömmen om kärleken
  Reality, S3:A1

  Åttioettårige Lars flyger till sin fyrtio år yngre Fiona i Uganda. Andliga Linda möter sin tvillingsjäl Luis från Peru. Och Tony reser till Filippinerna, denna gång med sin styvmamma Annika.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Första mötet
  Reality, S3:A2

  Änkan Jenny har mött kärleken igen i amerikanen Brandon. Catherine får besök av kvinnokarlen Evangello från Grekland. Och Lars får äntligen träffa Fiona i Uganda.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Är det vi nu?
  Reality, S3:A3

  Vi möter svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. Nu planerar partnern att flytta till Sverige för kärlekens skull.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Reality, S3:A4

  Annika får träffa Melissa och Cristy för första gången på Filippinerna. Victor får hem sin älskade Caroline till Vetlanda. Och Sabine kämpar för att få pojkvännen Mike till Sverige.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Reality, S3:A5

  Lindas liv förändras när vardagen börjar med Luis. Caroline kommer till Vetlanda och omställningen blir stor. Längtan efter barn växer sig starkare hos Fiona.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Det nya livet
  Reality, S3:A6

  Mike har svårt att vänja sig vid det nya livet i Sverige. Linda har tufft att axla vardagen med Luis, som planerar att fria. Och relationen är oklar mellan Jenny och Brandon.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Episode 7
  Reality, S3:A7

  Lars blir svårt sjuk dagen före förlovningsfesten. Annika gör ett chockartat besök hemma hos Cristy. Mike får äntligen komma hem till Sabine.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Episode 8
  Reality, S3:A8

  Lars är väldigt nervös inför förlovningsfesten. Linda är orolig för ekonomin medan Luis planerar frieri. Tony kämpar med att dottern Melissa inte helt accepterar honom.

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Episode 9
  Reality, S3:A9

  Viktor anstränger sig för att Caroline ska trivas. Cristy öppnar upp om hur hennes liv varit. Lars väntar spänt på om han blir godkänd av Fionas pappa.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Episode 10
  Reality, S3:A10

  Luis försöker ställa den stora frågan. Jenny vill veta hur Brandon ser på framtiden. Mike ska äntligen träffa Sabines familj. Victor och Caroline har svårt att komma överens.

  Discovery+
 • Avsnitt 11 - Episode 11
  Reality, S3:A11

  Luis lämnar Linda ensam i Karlstad. Mike saknar sitt jobb och känner sig ensam. Jenny vet inte riktigt var hon har Brandon.

  Discovery+
 • Avsnitt 12 - Är det slut nu?
  Reality, S3:A12

  Linda tvivlar på relationen med Luis efter svartsjukedramat. Brandon ska lämna Sverige och Jenny är osäker på deras framtid. Cristy längtar efter ett bättre liv med Tony i Sverige.

  Discovery+
 • Avsnitt 13 - Nästa steg
  Reality, S3:A13

  Cathrine friar till Evangello på ett annorlunda vis. Linda och Luis handskas med att vara tvillingsjälar. Sabine och Mike kämpar besviket med visumförlängningen.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy